Minden m�s csak sz�rkes�g....
Minden m�s csak sz�rkes�g....
Csak a lehetetlent �ri meg el�rni, minden m�s csak sz�rkes�g.
Sziasztok �kos vagyok,tal�lkozzunk a csatat�ren :) !!!
�dv!
A hawken most erre a fizet?s packokra �ll r�? ( sharpshooter complete 20 euro, all tehe thruster 20 euro) Nem hinn�m, hogy ennyi p�nzt sokan kiadn�nak ezekre a dolgokra. Hossz�t�von nem hiszem, hogy ez bej�nne de t�vedjek �n.
M�s.
Mivel haldoklik az egerem �s a billenty?zetem sincs a legjobb �llapotban szeretn�k �jat venni, ez�rt szeretn�lek titeket megk�rdezni, hogy milyeneket haszn�ltok. ( a megfelel? f�rumokra ne ir�ny�tsatok �t ott m�r voltam most a ti v�lem�nyetekre lenn�k k�v�ncsi)
UI.: Valaki haszn�l mechanikus billenty?zetet? Ha igen v�lem�ny?
Semmi esetre se vegy�l wirless cuccot, kell a vezet�k!
�n ezt az egeret haszn�lom, de csak lebesz�lni tudlak r�la,
mert egy t�l�razott vacak , �s m�r mikrokapcsol� is ment t�nkre benne:
Tuti fognak a t�bbiek j� tippeket �rni eg�rre �s bill re, �n als�-k�z�p �rfekv�s? Logitechet javaslok.
Vezet�kest, nem wirless-t.
Mechanikus bil�knak hosszabb az �lettartama de hangosan kattognak ami nagyobb val�sz�n?s�ggel behallatszik TeamSpeaken. :) �s meger?s�tem amit Pocy mondott, j�t�khoz soha ne vegy�l vezet�k n�lk�li perif�ri�kat. Nekem Logitech G sz�ri�s egerem (G400) �s bil�m (G510) van �s el�gedett vagyok vel�k.
Edited by Houruck, 17 May 2015 - 04:56 AM.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
United in Diversity, Divided by Zero
predators gonna predate
logitech_g300s_optical_gaming_mouse
logitech_keyboard_k120_magyar_oem
szerk.:
http://pcworld.hu/ha...gamer-eger.html
Edited by Pocy, 17 May 2015 - 05:32 AM.
Thalcon �n tudok neked seg�teni eg�r t�m�ban.
N�h�ny k�rd�sem lenne �s megtal�ljuk a megfelel? egeret :)
1. Mi az �rkateg�ria, mennyit szeretn�l r� maxim�lisan k�lteni?
2. Haszn�ltpiac, ebay j�tszik? Nem kell megijedni egyikt?l se, haszn�lt hirdet�sek k�z�tt rengeteg 1-2 hetes full garis p�ld�nyt is lehet tal�lni. (sokan �gy vannak a dologgal, hogy van p�nzt, azt�n kipr�b�l sok f�l�t, �s amelyik bev�lik azt tartja meg) Ebay-en meg megb�zhat� elad�t kell keresni. Gari az �ltal�ban nincs, de Logitech cuccokat p�ld�ul ha j�l tudom be lehet regisztr�lni a gy�rt�n�l, �s akkor nincs probl�ma. De a legt�bb tipikus eg�r-baj olcs�n jav�that� h�zilag is. (mikrokapcsol� csere n�h�ny sz�z Ft, megt�rt k�bel cser�je egy ezres kb, de ha van kuk�zott k�bel, r�gi eg�rb?l vagy valahonnan, akkor 0 Ft.)
3. Milyen fog�sod van? Itt egy k�p, hogy mire is gondolok. Gyorsan �s r�viden arr�l van sz�, hogy ink�bb a nagyobb m�ret?, nehezebb egereket kedveled, amiket j�l meg lehet markolni (mint egy form�s segget, vagy nagy dud�t :D), vagy ink�bb csukl�b�l szereted r�ngatni az egeret, �s ez�rt ink�bb a kis, k�nny? egereket prefer�lod?
4. Kellenek a plusz gombok? Ugye az eg�r arra van, hogy pozicion�ljuk a nyilacsk�t vele. A plusz gombok (tipikusan 2db a h�velykujjn�l) viszont nagyon k�nyelmesek tudnak lenni, de nem l�tfontoss�g�. Hogy ha nem kellenek, akkor j�val t�bb eg�r k�z�l lehet szemezgetni. Nekem is olyan egerem van, amin vannak oldals� gombok, �s netez�st meg n�h�ny egy�b dolgot el sem tudn�k k�pzelni n�lk�l�k, de j�t�kban soha nem haszn�lom.
5. Alacsony vagy magas �rz�kenys�ggel j�tszol? Vagyis gyorsan, vagy lassan mozog a kurzor? Vannak r�gi, legend�s egerek (sok-sok Quaker, CS-s kedvence mai napig), amelyek p�ratlan megb�zhat�s�ggal rendelkeznek (pl. a tizenvalah�ny �ve nem gy�rtott Microsoft eg�r, a WheelMouse Optical), iszony� pontos szenzoruk van, de csak 400/800 CPI-t (Count per inch) tudnak, ami azt jelenti, hogy lassan lehet vel�k mozgatni a kurzort, de ha m�r hozz�szokt�l az alacsony �rz�kenys�ghez akkor fasza. De am�gy a legt�bb sokezer CPI-s eg�r 800 CPI-n a legpontosabb, �s ink�bb j�t�kon bel�l szokt�k felemelni a sensitivity �rt�ket, ha gyorsabb mozg�st akarnak.
P�nzes dologra visszat�rve: �jonnan sajna nagyon dr�g�k a cuccok, itthon boltokban kb 6-7 ezern�l kezd?dnek a norm�lisabb egerek. Ebayen ennyin�l v�gz?dnek :D Haszn�lt dolgokt�l sem kell f�lni: Mostani egeremet is �gy vettem. Rossz volt a k�bele, ez�rt 2 ezer�rt meg tudtam venni az am�gy m�r nem is kaphat� egeret. (�j kor�ban majd 10-szer ennyibe ker�lt) Kop�s szinte semmi. Ki lehet fogni nagyon j� aj�nlatokat.
Pocy: A PC World-�s lista is el�gg� sz... szubjekt�v. �ssze van rakva �r szerint egy lista. Deathadder viszont t�nyleg kir�ly, na az ebayen 9 ezer, nem 20 :P G502 azt mondj�k el�g neh�z, de am�gy j� cucc. Csak j� dr�ga. Nemr�g viszont 15 ezer�rt lehetett valamelyik boltban kapni. M�g az is baromi sok, �n annyib�l k�t egeret meg egy eg�rpadot venn�k, na de az eredeti kb. 25 ezres �r�hoz k�pest el�g j� :D
Ja �s �n is G400-al z�zom, mint Houruck.
Edited by kemotox, 17 May 2015 - 06:05 AM.
I didn't choose the Mech Life...
...the Mech Life chose me
Fogadj�tok sok szeretettel Csabi333 zen�s HAWKEN mont�zs�t:
M�r majdnem ugyan azok, csak egy kicsit ford�tva - ahol az egyik domborodik, ott a m�sik horpad. (Star Trek-ben a TNG els? �vad kihagy�s�val �s az Enterprise v�gign�z�s�vel itt tartok (20. r�sz) )
A faj, amelyik a humanoids�got "�ltette el"
A faj, ami �t akarta alak�tani a xindi-k k�r�li ?rt, hogy meg�lhessen ott
Csak az�rt postolom, mert az el?bbir?l eszembe ugrott az utols� �s �rdekelt, hogy mennyire k�l�nb�znek :)
Edited by 00geri20, 17 May 2015 - 06:02 AM.
Felett�bb �rtelmes p�lyam?vek is sz�lettek a h�tv�g�n qbpartyn.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
�pp most n�zem a L�ny aki a t?zzel j�tszik eredeti sv�d v�ltozat�t :D
(A tetov�lt l�ny folytat�sa)
Sr�cok, ma este 8-ig bez�r�lag "p�koljatok" r�m ts-en fenn leszek,
�s a lehet? legt�bb HAWKEN-essel szeretn�k besz�lni!
�n egy Keep Out X5-�s egeret haszn�lok jelen pillanatban (6 programot tud t�rolni) 200-5000dbi vezet�kes az alj�ban kiszedheto balansz s�ly vagy mi a t�k�m. a billenty?zeten meg Hama uRage iLLuminsted nagyon kis fasza billenty?zet 3 fel� sz�nben pomp�zik van rajta 6 k�l�n vez�rl? gomb (hamg le fel... stb) r�gen Trust GXT 25-�m volt de megadta mag�t a bal klikk.�dv!
A hawken most erre a fizet?s packokra �ll r�? ( sharpshooter complete 20 euro, all tehe thruster 20 euro) Nem hinn�m, hogy ennyi p�nzt sokan kiadn�nak ezekre a dolgokra. Hossz�t�von nem hiszem, hogy ez bej�nne de t�vedjek �n.
M�s.
Mivel haldoklik az egerem �s a billenty?zetem sincs a legjobb �llapotban szeretn�k �jat venni, ez�rt szeretn�lek titeket megk�rdezni, hogy milyeneket haszn�ltok. ( a megfelel? f�rumokra ne ir�ny�tsatok �t ott m�r voltam most a ti v�lem�nyetekre lenn�k k�v�ncsi)
UI.: Valaki haszn�l mechanikus billenty?zetet? Ha igen v�lem�ny?
m�ltkor kicsit untakoztam a gta-ban (nem tudom higy csin�ltam hisz szar�sig van dolgokat el�g csak az utc�t figyelni...), sz�val untakoztam mondom menj�nk fel az egyik felh? karcoloba �s ez lett az eredm�nye valamelyik filmb?l ismer?s lehet :-D. pocy te meg tudod csin�lni az eg�sz trailert? gondolkoztam hogyan lehetne de mindig arra jutottam hogy csak onlineban tudn�m meg csin�lniitt egy GTA screanshots a los santos custom corvettemmel: - Na cs� gy�kok, �n lel�ptem!
A t-mobile t�rzsh�l�zatoit fejleszt az utsz�ban, erre a helyi internetszolg�ltat� elkezdte tekergetni a gombjait:
(ezt rem�lem �gy hadja 5E HUF-�rt mert az up 0,9Mbps volt eddig))
Edited by Pocy, 19 May 2015 - 09:00 AM.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
UTCA!
Nem is tudom mi a fasz�rt �rtam tsz-el!
Az �j Showder Klub nagyon �t?s! T�lts�tek le a google driveomr�l! (XD driveomr�l)
Showder.Klub.2015.05.18.HDTV.XviD.Hun-ufo (413MB)
https://www.facebook...982275168463761
Tudom, hogy hossz� de k�rlek olvass�tok v�gig �s ha titeket is felh�bor�t, akkor meg�rom ide melyik napra szervez�nk t�ntet�st.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Mit lehet ott v�gigolvasni? A kommenteket?
Mit lehet ott v�gigolvasni? A kommenteket?
Nem, a bejegyz�s folytat�s�t. Nekem angol a Facebook > "See more".
Edited by Houruck, 19 May 2015 - 11:08 AM.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Mit tettek ezek hogy basztatja ?ket a NAV? A m�sik �ll�sponr�l semmi inf�? Nem posztolt�k ki a NAV hat�rozatait, leveleit?
�gy neh�z �ll�spontot felvenni, de a v�ge nekem nagyon r�szv�t-marketing f�ling jelleg? a jegy�r rekl�mokkal.
szerk.: Nagyon unom,hogy a politikusok 50mill�s aut�ikkal nyaral�saikkal stb.... van tele a m�dia,
parasztvak�t�s ez mind, az igazi vesztes�gek meg el vannak felejtve mint p�ld�ul a B?snagymarosi V�zl�pcs? ami j�csk�n
cs�kkenthette volna az energia importunkat!
Edited by Pocy, 19 May 2015 - 12:42 PM.
Nem kell semmit sem tenned ahhoz, hogy r�d sz�lljon a NAV. Val�ban nem l�ttam a NAV hat�rozatokat, de a saj�t tapasztalataim �s a mostani h�rek f�ny�ben elhiszem amit �rnak. A v�ge pedig t�nyleg rekl�m, mivel a bez�r�s el?tt szeretn�, hogy ha m�g sok ember megl�togatn� ?ket. Nem ingyenes a gy?jtem�ny l�togat�sa (valamib?l fenn kell tartani a helyet �s beszerezni �s karban tartani a g�peket), de a flipperek azok (ez�rt sem �rtem, hogy mi�rt gondolj�k szerencsej�t�knak).
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Ingyen lehet j�tszani rajtuk?
Ingyen lehet j�tszani rajtuk?
Igen. Bel�p?t szednek (mint minden m�zeum), de a g�pekbe nem kell apr�t dob�lni �s ki lehet pr�b�lni ?ket.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Ha budapesti lenn�k, elmenn�k.
M�r kicsit t�bbet tudok, de ma este megy�nk a m�zeumba besz�lni a tulajdonossal �s megszervezni a t�ntet�st. Majdnem minden h�rport�l �rt m�r a dologr�l (hivatkozhatok p�rat ha �rdekel titeket a t�ma). Arr�l van sz�, hogy NAV szerint a flipperekre vonatkozik a szerencsej�t�kokr�l sz�l� 91-es rendelet �s a 95-�s kieg�sz�t�se, ami szerint a r�gebbi g�peket (a gy?jtem�ny ~90%-a) nyilv�ntart�sba kell venni (darabj�t 120 000 Forint�rt) �s g�penk�nt havonta ~10 000 forintot kell ad�zni. Emell� m�g b�rs�got is kivetettek �s hi�ba mondtak ellent t�bbsz�r is �nmaguknak, most �gy n�z ki, hogy a j�v?ben is erre a hozz�ll�sra lehet sz�m�tani. A m�zeum bel�p? 500 Forint (di�koknak 250), ebb?l nem lehet fedezni a hely m?k�d�s�t �s befizetni az ad�terheket is.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Szem�tl�da dolog ez a nav, minden�rt csak a kisembereket �s az ilyen helyeket h�zkodj�k meg,na de k�rem h�t dics? �s nagy vez�r�t Orb�ni�nak ki ellen?rzi �s a talpnyal� g�rd�j�t az senki? Pontosan SENKI!
Pont ma j�tt Kir�lyunkt�l a konzult�ci�s baroms�gos lev�l, m�r eszembe jutott egy-k�t j� v�lasz:D
Tud valaki valamilyen t�l�l?s, �p�tget?s j�t�kot, amit nem unok meg egyed�l (szerveren is lehet egyed�l lenni!)? :D
Edited by 00geri20, 20 May 2015 - 08:55 AM.
H�� emberek, m�t�l mozikban az �j ?r�lt Miksa film. �ll�t�lag baromi j�. Nagyon hozza a r�gi MM hangulatot: ?r�lt kaszkad?rmutatv�nyok, beteg jelmezek, kir�ly j�rg�nyok, akci�, wasteland, akci�, verd�k, akci�, sivatag, akci�.
Miller b�csi megint kitett mag��rt. Meg kell n�zn�nk! :D (Feliratosan)
Edited by kemotox, 21 May 2015 - 08:02 AM.
Ez a magyar�tott c�m lef�rasztott.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
2015 m�jus 23 szombat 20:00
J�t�k: HAWKEN
J�t�k fel�ll�s: kl�n a kl�n ellen
Edited by Pocy, 21 May 2015 - 07:51 AM.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users