Sajnos nem tudom "er?s�teni" a csapatot ezen a h�tv�g�n nem leszek g�pk�zelbe.
Drukkolok a csapatnak!
Sajnos nem tudom "er?s�teni" a csapatot ezen a h�tv�g�n nem leszek g�pk�zelbe.
Drukkolok a csapatnak!
MMR �rt�k alapj�n (nem csak!) er?s�ten�d, hidd el :) Pocy, szok�sos okoskod�s: a scrims-et egyes sz�mban k�ne haszn�lni (scrim) szerintem a k�pen, a pontos d�tum mellett, el�g fur�n �rtelmezem �gy: "23-�n heti csetepat�k"
Egy�bk�nt van p�r j�t�k amit szeretn�nk j�tszani, most h�tv�g�n be�temezz�k az egyiket?
Edited by 00geri20, 21 May 2015 - 08:39 AM.
MMR �rt�k alapj�n (nem csak!) er?s�ten�d, hidd el :) Pocy, szok�sos okoskod�s: a scrims-et egyes sz�mban k�ne haszn�lni (scrim) szerintem a k�pen, a pontos d�tum mellett, el�g fur�n �rtelmezem �gy: "23-�n heti csetepat�k"
Edited by Pocy, 21 May 2015 - 08:39 AM.
Csak a lehetetlent �ri meg el�rni, minden m�s csak sz�rkes�g.
Egy�bk�nt van p�r j�t�k amit szeretn�nk j�tszani, most h�tv�g�n be�temezz�k az egyiket?
Ha el�rulod mely j�t�kokra gondolt�l.. :D
I didn't choose the Mech Life...
...the Mech Life chose me
Valami star wars-os, screencheat (b�r az kiesik szerintem, nem hinn�m hogy nagyon meglenne nek�nk)
Meik SW-t lehet ingyen j�tszani?
Vas�rnap lehet feln�zek hozz�tok, ha addigra befejeztem a honlapot amit m�r r�g �t kellett volna adnom.
Edited by Houruck, 21 May 2015 - 12:50 PM.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
United in Diversity, Divided by Zero
predators gonna predate
Szerencs�re �gy n�z ki tartal�k pil�t�k is lesznek szombaton, sz�val ha Gerinek sz�lei
l�vik a pizsit, lesz helyette hatodik csapattag :D
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Gyerekek! A Mad Max-es (?r�lt Miks�s) mozis tal�lkoz�val mi a helyzet? Nem k�ne �ssze?lni �s megbesz�lni a r�szleteket?
Gyerekek! A Mad Max-es (?r�lt Miks�s) mozis tal�lkoz�val mi a helyzet? Nem k�ne �ssze?lni �s megbesz�lni a r�szleteket?
Dededede, �n mindenk�pp meg akarom n�zni azt a filmet :D Whisper is benne lenne, tegnap besz�ltem vele.
Dededede, �n mindenk�pp meg akarom n�zni azt a filmet :D Whisper is benne lenne, tegnap besz�ltem vele.
�n is ma dum�ltam vele. T�rsuln�k j�magam is.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Gyakorlatilag helysz�nt �s id?pontot kell egyeztetnetek, esetleg dobjatok �ssze egy "dudlit":)
Gondolom nem Szt�linv�rosi mozi lenne a c�lpont.. Pedig a Bor� fagyiz� az el�g j� 3 gomb�c fagyival j�llakik az ember.
Ki tudna m�g j�nni? Pocy, San, Togo? Ti nem �pp Pestk�zeliek vagytok, de nagyon j� lenne ha tudn�tok j�nni :)
Mundi? �h mindegy... :DD Dehogy csak viccelek, B�natkapit�nnyal j�ssz sz�pen te is :P (Pesten j� sok khm afro-magyart l�tni, te �gy is �gy szereted ?ket :DD )
Meg persze a rengeteg t�bbi sok embernek is sz�l a k�rd�s, hogy tudnak-e, akarnak-e j�nni.
Edited by kemotox, 22 May 2015 - 05:00 AM.
Holnap m�rk�z�s el�tt felj�nni egy 20 percel el�bb �s megbesz�lni az id?pontot? Vagy ak�r ma 7-8 k�r�l T�esen.
Ki tudna m�g j�nni? Pocy, San, Togo? Ti nem �pp Pestk�zeliek vagytok, de nagyon j� lenne ha tudn�tok j�nni :)
Mundi? �h mindegy... :DD Dehogy csak viccelek, B�natkapit�nnyal j�ssz sz�pen te is :P (Pesten j� sok khm afro-magyart l�tni, te �gy is �gy szereted ?ket :DD )
Meg persze a rengeteg t�bbi sok embernek is sz�l a k�rd�s, hogy tudnak-e, akarnak-e j�nni.
A sz�vem szakad meg de sajnos nagyon borsos lenne nekem az a Miksa. Tog�val m�r besz�ltem, ha mi felmegy�nk, akkor ott is alszunk vagy Tog� tes�j�n�l, vagy munk�ssz�ll�n. Ugyanis mindketten el szeretn�nk t�lteni egy est�t a Coronit�ban.
Nem nagyon �rtem mi a bajod a Miks�val, nekem fogalmam sincs semmir?l a filmmel kapcsolatban, de megyek :D
Komolyan ink�bb ilyen tipikus agyonhypeolt diszk�ba mentek drogosok k�z�, mint vel�nk moziba? :( :( :(
Houruck History time mint�ra:
NOSTALGY TIME
Edited by Pocy, 22 May 2015 - 09:08 AM.
A kukoric�s k�pen hangosan felnevettem :DD
Cassidy a bar�tn?j�vel s�t�tte XD
Nagyon sz�pen alakul a doksi :D
Van p�r k�pem:
Ez alkalommal nem W^32 (WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW) cseszte el a f�rumot :D
Nem azt kell n�zni, hogy domin�lnak, hanem azt hogy domin�lom karnakot! :D
Kij�tszottam a Watch Dogs-ot, tudtok valamilyen j�t�kot, ami hasonl�an sci-fi, t�rt�netes, de nem ilyen besz�lget?s, nem az eg�sz a l�v�ld�z�sr?l sz�l? �rtem itt azt, hogy az elej�n nem kellett fegyver ahhoz, hogy behackelj egy ctOS k�zpontba.
Naj�, akkor elmondom az igazat. A tervem az volt, hogy bemutassam, hogy Houruck �jra a lista tetej�n van �s az, hogy Cassidy megel?z mindenki m�st, csak m�r itt mindenki azzal j�n, hogy Cassidy ilyen, olyan, amolyan, lehet hogy elege van bel?le, ez�rt rejtett �zenetk�nt pr�b�ltam �tvinni.
Megn�ztem a Matrixot.
Nem szeretn�nk Insurgency-zgetni is, �gy mint Hawkenezgetni?
Marhap�rk�ltet ettem vacsor�ra.
Benne lenn�k egy kis Insurgencybe.
(�sszef�gg? mondatok 4ever :D )
Sokan mondt�tok, hogy n�zzem meg, az�rt �rtam csak le :D
UI: h�romnegyedhatvan, te ilyenkor m�r vacsor�zt�l?
Edited by 00geri20, 24 May 2015 - 07:47 AM.
Azt �rja ez a valami, hogy Cassidy999 �rt ide valamit az el?bb. Rejt�lyes sz�momra...
0 members, 6 guests, 0 anonymous users