Mindj�rt Limit B�r az els? helyen.. t�rzshely�nk :D Lehet venni finom magyar k�zm?ves s�rt (Mister s�r), el�g fincsi. �desebb, mint az �tlagos s�r, �n jobb szeretem a keser?bbet, de a barna s�r�k pont ez�rt j�n be nagyon.. Mister barna.. b�rmikor meg tudn�k inni egy hord�val :D (Persze csak egyszer, mert valszeg bele is haln�k)
K�zel van nyugatihoz ha esetleg... :D Ja �s van egy j�f�le cs�cs�s pultos n�ni is ottan :D
Kicsit lejjebb tekerve meg Andersen.. egyetemist�k t�rzshelyen, ott van a sulihoz nagyon k�zel. Olcs�.. Olyan is. :D Lehet venni m�ter s�rt. Igen, m�tert. 10 db valamilyen poh�r s�rike, asszem tal�n 3 decisek.
Gong2, az se rossz hely. Van egy emeleti r�sze, �s a padl� teljesen �veg. Ha lenn vagy, akkor a szokny�s l�nyok miatt j� a kil�t�s, fentr?l meg a dekolt�zsok miatt :D
Ak�cfa s�r�z?: nem aj�nlom senkinek, r�gen eg�sz t?rhet? hely volt de m�r nagyon durv�n lepukkant. Fun Fact: Ott dolgozott a Csoll�ny Szilveszter is, tudj�tok, volt olimpiai bajnok torn�sz.
Blaha s�r�z?: Mivel k�zel van a cig�nys�g g�ck�zpontj�hoz (Blaha Lujza t�r) ez�rt bicajjal nem �ri meg odamenni, mert haza m�r gyalogolhatsz:D De nem rossz hely am�gy. L�gkondi az nincs. Helyette adnak jeget a s�rbe. Emeleten van csocs�!
Black Sheep-et is ismerem, semmi extra, �tlagos. Ott van az Ak�cfa mellet k�zel.
Pressz� 53: R�gen sokat j�rtunk oda, csak azt�n volt egy pici �sszet?z�s �s mell?zt�k egy ideig :D De mostans�g megint j�rogatunk oda, nagyon ig�nyes hely lett!
Na j�, abbahagytam. 10. oldalig n�ztem. De biztos tal�ln�k m�g ismer?s helyeket :DD Corvin t�ren ott a Hord�s, vagy az Oktogonn�l egy hely aminek tal�n Oktogon Bisztr� a neve, de nem vagyok biztos. Na az egy vesz�lyes hely. Kocsmat�r�ink utols� �llom�sai k�z�tt volt mindig, sz�val nincs t�l sok eml�kem err?l a helyr?l :D Hooters se rossz csak "kicsit" dr�ga :D
Ja meg m�g a Suszterinas j� hely, lehet venni kancs�t meg zsir�fot is. A kancs� 1,5 literes, a zsir�f meg 2,5 asszem, ilyen hossz�k�s �ll� cucc, �s az alj�n rendes kis csap van amib?l csapolni lehet a s�rt, nagyon kir�ly :D
F� egyszer k�ne tartanunk egy AOH-Kocsmat�r�t, v�gigvezetn�lek titeket a nagyk�r�ton :D
Edited by kemotox, 03 June 2015 - 12:17 PM.