a pontok �s kock�k egy bezi� g�rbe mert lusta voltam r� renderelni b�rmit is, �s a bajusszal is ez a helyzet, ennyi telt 10 m�sodperc alatt.
Posted 08 June 2015 - 07:25 AM
Posted 08 June 2015 - 10:06 AM
Guy Ritchie-es filmre valaki esetleg? Man from U.N.C.L.E. (Az U.N.C.L.E. embere)
Whisperrel besz�lt�nk r�la, hogy azt is meg k�ne n�zni:P
- barcadani99 likes this
I didn't choose the Mech Life...
...the Mech Life chose me
Posted 08 June 2015 - 11:54 AM
https://www.youtube....h?v=SI9mJG0RVa4
Ezt n�zz�tek meg. Ilyen hangvez�rl�ssel Mastermindozni :D
- Pocy and Cassidy999 like this
Posted 08 June 2015 - 11:57 AM
XD Egyed�l is el�g vagyok :D itt a bizony�t�k :D
- Togo, Pocy and Houruck like this
Posted 08 June 2015 - 12:34 PM
https://www.youtube....h?v=SI9mJG0RVa4
Ezt n�zz�tek meg. Ilyen hangvez�rl�ssel Mastermindozni :D
H�t ezen beszartam!!!
szerk:
E.T. ujja �jjeli l�mpa. NO COMMENT.
Edited by Pocy, 08 June 2015 - 01:27 PM.
- Cassidy999 likes this
Csak a lehetetlent �ri meg el�rni, minden m�s csak sz�rkes�g.
Posted 08 June 2015 - 09:39 PM
"�jjelil�mpa" aha na persze.. :D
Posted 09 June 2015 - 03:33 AM
�n benne vagyok egy fimn�z�sbe.Guy Ritchie-es filmre valaki esetleg? Man from U.N.C.L.E. (Az U.N.C.L.E. embere)
Whisperrel besz�lt�nk r�la, hogy azt is meg k�ne n�zni:P
Posted 09 June 2015 - 03:49 AM
Pocy mi pedig azon r�h�gt�nk.hogy egyn�h�ny 18+ websopban �rulnak sz�rke �tven �rnyalata kieg�sz�t?ket �s "fegyelmez?" eszk�z�ket is :D
Posted 09 June 2015 - 04:34 AM
Nem l�ttam a filmet. IMDB 5.0 alatt ritka hogy let�lt�m.
Posted 09 June 2015 - 05:23 AM
Egy tipikus agyonypeolt vacak, �ll�t�lag m�r a k�nyv is nagyon gagyi, a bel?le k�sz�lt film pedig m�gjobban.
Pont az az eset, mikor valaki gondol egyet, �s alkot valami "maradand�t" azzal, hogy az m?ve nagyon "k�l�nleges" �s olyan t�m�t dolgoz fel, amit am�gy nem szok�s, amir?l nem besz�lnek az emberek. (Nem v�letlen�l) Mint a ZS-kateg�ri�s 20Ft-os k�lts�gvet�s? ???berbrut���l???berv�res filmek, csak legal�bb azok n�ha viccesek :D
Szado-maz�t n�zni/csin�lni akar az ember, nem olvasni.. Nem is �rtem hogy gondolta az �r� :D
Edited by kemotox, 09 June 2015 - 05:28 AM.
Posted 09 June 2015 - 05:34 AM
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
United in Diversity, Divided by Zero
predators gonna predate
Posted 09 June 2015 - 06:10 AM
Posted 09 June 2015 - 06:59 AM
Cassidy egyre jobb!
- Togo and Cassidy999 like this
Posted 09 June 2015 - 07:03 AM
Posted 09 June 2015 - 07:17 AM
Te nem vagy tiszt�ban azzal mit jelent a k�zted �s Galaxy Radio k�zti 60 pontos k�l�nbs�g.
De �n igen.
Edited by Pocy, 09 June 2015 - 07:18 AM.
- Togo and Cassidy999 like this
Posted 09 June 2015 - 12:37 PM
Te nem vagy tiszt�ban azzal mit jelent a k�zted �s Galaxy Radio k�zti 60 pontos k�l�nbs�g.
De �n igen.
Galaxy is dedik�lt technikus, �s legnagyobb MMR-al rendelkez? n�met j�t�kosokon l�gott.
- Cassidy999 likes this
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 09 June 2015 - 03:18 PM
- Togo, barcadani99 and Cassidy999 like this
Posted 10 June 2015 - 03:33 AM
Emb�r�k! Dirty Bomb, free j�t�k steamen. Szedj�tek le, t�k j�! Nemtom ismeri-e valaki a Brink-et, egy nemannyiraj�lsiker�lt multis l�v�lde volt valamikor sok �vvel ezel?tt, na arra eml�keztet, csak ez jobb. Kaszt alap�, feladatos csapatj�t�kos cuccli. B�ta m�g, de el�g tetszet?s. El�g gyors a j�t�kmenet, de lesznek k�s?bb kompetit�v 5v5 j�t�km�dok is amiben t�bb taktik�z�s lesz.
Kicsit a MOBA-kra hasonl�t (LoL, Dota, HotS), karaktereket lehet venni, illetve bizonyos id?k�z�nk�nt vannak ingyen j�tszhat�ak is. Mindegyik m�s fegyverrekkel �s m�s k�pess�gekkel rendelkezik. Eg�sz j�pofa j�t�k.
Posted 10 June 2015 - 03:58 AM
Posted 10 June 2015 - 04:17 AM
�n is let�lt�ttem m�r, de m�g nem pr�b�ltam ki. A h�ten tervezem.
Pocy, megn�ztem a sziv�rv�nyt a fick� al��r�s�ban. Minden karakternek m�s a sz�ne, csak az�rt t?nik folyamatos �tmenetnek, mert nagyon k�zeli sz�neket haszn�l.
- Pocy and barcadani99 like this
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 10 June 2015 - 04:25 AM
H???? de sz�p sz��v�rv�nyos bet?k, j���j de sz���p
http://www.stuffbyda...m/textcolorizer
- Houruck, Starlis and barcadani99 like this
Posted 10 June 2015 - 06:29 AM
Olvasgattam a szab�lyzatot, mert m�r ilyen is van! https://community.pl...en-forum-rules/
Magamr�l nem oszthatok meg szem�lyes inform�ci�t? Mi sz�m�t annak? A sz�let�sem d�tuma nem az? :D (amit be lehet �rni az "About me" szekci�ba)
(szab�lys�rt�s:) "Any release of personal information about yourself, other individuals, or Reloaded Games employees."
- barcadani99 likes this
Posted 10 June 2015 - 06:35 AM
Ez egy bevett �s �rthet? szab�ly. Els?sorban azt a c�lt szolg�lja, hogy ne tudj�k ellopni a szem�lyazonoss�got �s ne �ljenek vissza vele, meg persze a zaklat�st megel?zend?. M�s sz�m�t szem�lyes adatnak USA-ban, mint EU-ban, de sz�let�si d�tum p�ld�ul mindenhol az. Jelen esetben ink�bb csak arr�l van sz�, hogy ?k megmondant�k el?re, hogy ne mondd meg senkinek, hogy hol laksz, milyen �rt�kt�rgyakat tartasz �s mikor m�sz el otthonr�l, mert nem az ? felel?ss�g�k lesz ha kirabolnak. Az EU-s t�rv�nyek �rtelm�ben idehaza m�g a b�ng�sz?d �ltal t�rolt s�tik is szem�lyes adatok. :D
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 10 June 2015 - 08:45 AM
valami miatt ilyen hangokat produk�lnak egyes vide�k nekem ha fel veszem ?ket :D de titeket nem eml�kesztett egy k�zelben megjeln? film egyik karakter hangj�ra? https://drive.google...iew?usp=sharing
Posted 10 June 2015 - 10:14 AM
pocy! legyen a kl�n �j neve: elt�redezetts�gmentes�t?tlen�ttethetetlens�gtelen�t?tlenkedhetn�tek
Posted 10 June 2015 - 11:50 AM
pocy! legyen a kl�n �j neve: elt�redezetts�gmentes�t?tlen�ttethetetlens�gtelen�t?tlenkedhetn�tek
A mucsar�cs�geikecskapicsaropog�s az sokkal jobb :D
Edited by MrMoundy, 10 June 2015 - 11:51 AM.
Posted 10 June 2015 - 12:03 PM
Nem kell WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW-t ut�nozni, azaz nem kell sz�ks�gtelen�l elcseszni a f�rumot :D
- Pocy likes this
Posted 10 June 2015 - 02:07 PM
KL�NTEG LOG� SIGN�
TERVEZ? VERSENY
?si eszk�zhaszn�lattal (pap�r, ceruza, stb...) k�sz�tsetek �tletes �s kreat�v Arrows os Hungarians kl�nteget
log�t vagy sign�t. Eme t�ren mindenki teljesen szabad kezet kap. Nem a rajzol�s min?s�ge, hanem a m�g�tte rejl? �tletess�g �s kreativit�s lesz d�jazva. A k�sz produktumot f�nyk�pezz�tek le, �s postolj�tok ki!
SAMPLE/P�LDA
Munk�itokat h�rom zs?ritag fogja elb�r�lni:
Az [OWL] egykori, �s [CA] jelenlegi t�rsvezet?je: Pure_Amazing
A [BSB] EU Division egykori, �s [CA] jelenlegi vezet?je: Houruck
�s [AoH] sz�neiben j�magam.
J�t�k kezdete: 2015.06.11,
Id?tartama egy h�nap, v�get �r 2015. 07.11.
A nyertes boldog tulajdonosa lesz a k�vetkez? steam-es hangulatjegyeknek:
Edited by Pocy, 11 June 2015 - 03:49 AM.
- Togo, Houruck, Pure_Amazing and 2 others like this
Posted 10 June 2015 - 10:02 PM
Posted 10 June 2015 - 10:20 PM
�rdekel itt valakit Whisperen �s rajtam k�v�l a Star Citizen?
Egyel?re nem nagyon, m�g csak egy tech demo.
Elite: Dangerous-t viszont megvettem, majd tegnap j�l vissza is t�r�tettem az �r�t, mert ma kezd?dik a Steam v�s�r �s biztos le lesz �razva. :)
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 10 June 2015 - 10:57 PM
Csak az�rt k�rdezem, mert megb�zom abban a c�gben, ez�rt lehet hogy a k�zelj�v?ben beszerzek egy minim�lis csomagot (nem lehet vele j�tszani, csak a b�t�t�l, lehet kapnak a backer-ek valami j� kis cuccot, lehet hogy felmegy majd k�s?bb az �r, de nyugodtan besz�ljetek le r�la), mert nincs kedvem ~1800Ft-os (b�t�ban m�r �rtelmetlen) modulokat venni, de ha sokan ki akarn�k pr�b�lgatni el lehetne osztani a p�nzt )
Olvasgattam az Elite: Dangerous-�s v�lem�nyeket, mert Whisper el�gg� azt mondja, hogy egy f�lk�sz, haverja szerint rossz j�t�k. L�tom hogy megvan neked, gondoltam megk�rdezlek t�ged is akkor, de nem l�ttalak m�g soha j�tszani vele, megn�ztem hogy h�ny �r�t j�tszott�l a j�t�kkal, 0-t, ma megn�zem megint, ma m�r nincs is meg a j�t�k :D
Edited by 00geri20, 10 June 2015 - 10:59 PM.
Posted 10 June 2015 - 11:21 PM
Hrononak is megvettem, �s volt f?n�k�m is teljesen belebuzult a j�t�kba. Az lehet, hogy f�lk�sz, de legal�bb j�tszhat�. :)
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 10 June 2015 - 11:28 PM
F�lk�sz VS m�g nem is j�tszhat�, egy kutya.. nagyon j�l mutatja, hogy mi�rt rohadtul undor�t� dolog az early acces, �s mi�rt kell a pokolban el�gnie annak, aki kital�lta :D
Posted 11 June 2015 - 12:47 AM
F�lk�sz VS m�g nem is j�tszhat�, egy kutya.. nagyon j�l mutatja, hogy mi�rt rohadtul undor�t� dolog az early acces, �s mi�rt kell a pokolban el�gnie annak, aki kital�lta :D
Mint sok mai trend (greenlight, crowdfunding) ez is nagyon sz�p �s j� elviekben. A gond az, hogy a fejleszt?k cs�ny�n vissza�lnek vele.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 11 June 2015 - 01:46 AM
Mi az a VS? Egy�bk�nt az Elite: Dangerous-ben nem tetszik nekem ez a nagy keresked?sdi, sok k�ldet�s �gy csak annyi, hogy menj el oda, azt�n vissza. Ez rem�lem nem �gy lesz SC-ben. Az m�g tetszik, hogy az Elite: Dangerous-t lehetne SP-ben is j�tszani, de az, hogy ezt ki lehet haszn�lni arra, hogy kil�pj online m�db�l egy csata k�zben, megmenek�l�sed �rdek�ben nem valami j� dolog. Elite-ben a dogfight-ok nem valami szimpatikusak sz�momra, ez a 400 billi� naprendszer sem t?nik izgalmasnak. Ha el�g olcs� lesz a le�raz�son, akkor beszerzem �n is szerintem, de nem szimpatikus, val�j�ban egyik sem, mert ha Elite-et szerezn�k SC helyett, akkor legal�bb tudn�k valamivel j�tszani.
Posted 11 June 2015 - 01:51 AM
VS: Versus, kontra.
- Houruck likes this
Posted 11 June 2015 - 01:58 AM
VS: Versus, kontra.
Csak ezen a h�ten k�tszer is ki kellett jav�tanom embereket, akik valami�rt azt hiszik, hogy az �s k�t?sz� szinon�m�ja.
Helyes p�lda: Scorpion VS Sub-Zero //megk?zdenek egym�ssal
Helytelen p�lda: Insert Coin Egyes�let VS Otherworld.hu egyeztet?i meeting //megbesz�l�s egy s�r mellett
Edited by Houruck, 11 June 2015 - 02:54 AM.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 11 June 2015 - 02:11 AM
Tudtam a jelent�s�t, csak �gy �rtelmeztem, mintha ez lett volna oda�rva: "f�lk�sz VS, m�g nem is j�tszhat�" �gy m�r �rtem, jogos :)
Edited by 00geri20, 11 June 2015 - 02:19 AM.
Posted 11 June 2015 - 02:33 AM
Csak ezen a h�ten k�tszer is ki kellett jav�tanom embereket, akik valami�rt azt hiszik, hogy az �s k�t?sz� szinon�m�ja.
Helyes p�lda: Scorpion VS Sub-Zero //megk?zdenek egym�ssal
Helytelen p�lda: Insert Coin Egyes�let VS Otherworld.hu egyeztet?i meeting //megbesz�l�s �s s�r mellett
Igen, ezt �n is szoktam l�tni.
dem�gg mind�g job mint mikkor igy ir vki
Posted 11 June 2015 - 07:12 AM
KL�NTEG LOG� SIGN�
TERVEZ? VERSENY
H��jj, csak most vettem �szre, dej��. Rengeteg log�t terveztem r�gebben, ilyen minimalista c�glog� st�lusban :D Mikor a honlapunkat csin�ltuk akkor gy�rtottam ?ket, csak v�g�lis nem digitaliz�ltam egyiket sem. Majd megcsin�lom PS-ben is sz�pen.
Mehet majd p�l�ra is, k�v talin men? lenne ha mindenki olyan p�l�ban lenne :P
- Togo, Houruck and barcadani99 like this
17 user(s) are reading this topic
0 members, 17 guests, 0 anonymous users