Jump to content

Photo

Arrows of Hungarians

AoH

• Please log in to reply
1349 replies to this topic

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts
Holap feljovok en is ts re

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Itt egy igazi dupla post :D

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

(Pocy megk�rt, hogy rakjam ki a linket, gondolom az�rt, hogy k�s?bb is megtal�lja :D )

H�tha �rdekel m�g valakit: Van ez a j�t�k, amire Pocyval el�gg� r� vagyunk f�gg?dve, nevezetesen a Path of Exile. Ha szerett�tek a Diabl�t, akkor ez a ti j�t�kotok. Sokan csak "Az Igazi Diablo III"-k�nt emlegetik, szerintem nem hi�ba.
Jelenleg h�rom fejezetb?l �ll a j�t�k, �s hamarosan j�n a negyedik, sz�val egy hatalmas content patch el�be n�z�nk. Ennek lesz k�l�n b�t�ja, �s lehet r� jelentkezni, az al�bbi linken: https://www.pathofex...om/theawakening

�j helysz�nek, �j f?ellens�g, �j t�rgyak, var�zslatok. Nagyon v�r�s :P

I didn't choose the Mech Life...

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Az� m�gegy visszaer?s�t�st k�rek [CA] vezet?s�g r�sz�r?l!

A j�t�kig vissza�rek, de holnap majd eg�sz nap t�vol leszek. Ez�rt Pure_Amazing fogja �sszeszedni a n�peket a mi oldalunkon. Menj�nk publikus szerverre, haszn�ljuk squad m�ddal.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

United in Diversity, Divided by Zero

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

predators gonna predate

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Egy�bk�nt (csak �gy mell�kesen) a 3X XP, HC nem eg�sz napos, hanem valami krumpli id? szerint 15 - 19 (PDT).

• Houruck likes this

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

15:00 - 19:00 UTC, sz�val n�lunk d�lut�n �tt?l este kilencig lesz a m�ka. Le kell h�zni azt a n�gy �r�t, nincs mese. Kaj�val, v�zzel, bilivel k�sz�lni. �tkor v�rok mindenkit TS-en:P

...the Mech Lifchose me

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Mell�kesen �ppen most is 3X van, sz�val a krumpli id? megb�zhatatlan...

EDIT: Ez szerintem csak 2X, �s a kemo �ltal ki�rtkor lesz 3X

Edited by 00geri20, 11 April 2015 - 02:30 AM.

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Sajn�lom, hogy ennyit kellett vacakolni ma este �s, hogy a j�t�kok is borzalmasak voltak. :(

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Nem volt olyan rossz. Az els? meccs isteni volt, nagyon j� volt a csapateloszt�s, �s baromi szoros lett a v�g�re a cucc.

M�s: Max Paynez�s k�zbe egy �rdekes dologra lettem figyelmes. Na ki tal�lja ki mi l�that� az eg�rpadon? :P

Edited by kemotox, 11 April 2015 - 12:05 PM.

...the Mech Lifchose me

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Nem ismer valaki v�letlen�l egy olyan widget f�les�get, ami pl. egy labda, ami pattoghat az ablakokon, leeshet, pattoghat a t�lc�n, stb. Windows XP-n volt nek�nk, kb. 7 �ve, hi�nyzik az�ta, de ez a vide� nagyon feleleven�tette! N�zzetek meg a m�sik 3 r�sz�t is a sorozatnak!

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Nekem volt olyasmim, csak lenge �lt�z�k? n�nikkel :DD

• Houruck likes this

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Nekem volt olyasmim, csak lenge �lt�z�k? n�nikkel :DD

Vigy�zni kell �m azokkal. De most komolyan, az ilyen programok �ltal�ban rosszindulat� k�dot tartalmaznak.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Am a virtual girl, nagyon j� forr�sanyag, ha �pp egy csinos n�nihez van sz�ks�g , m�diaanyag �sszebark�csol�s�hoz szerkeszt?ben.

A t�k feh�r h�tt�rb?l egy kattint�ssal alfa csatorna lesz, �s a m?termi megvil�g�t�snak h�la, egyszer�s�dik a sz�nek eltol�sa is, ha �pp valami m�s alap azt k�v�nn�.

Csak a lehetetlent �ri meg el�rni, minden m�s csak sz�rkes�g.

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Aha, "m�diaanyag �sszebark�csol�s�hoz", aham... Igen igen �n is szoktam "m�diaanyagot �sszebark�csolni"... :D

• Pocy, Houruck and Starlis like this

...the Mech Lifchose me

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts
Igen, olvastam, Houruck.

Mostan�ban az�rt nem vagyok/leszek/voltam, mert a hasam kir�ndulni akar menni, a torkom pedig t�bbsz�r akarja a dolgokat �zlelni. Nem tudok mit enni, nincs itthon di�t�s kaja, �s VAS�RNAP van - Basz�dj�l meg KDNP, s k�l�n Semj�n Zsolt...
  • Pocy and Houruck like this

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Jobbul�st Geri!

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

Igen, olvastam, Houruck.

Mostan�ban az�rt nem vagyok/leszek/voltam, mert a hasam kir�ndulni akar menni, a torkom pedig t�bbsz�r akarja a dolgokat �zlelni. Nem tudok mit enni, nincs itthon di�t�s kaja, �s VAS�RNAP van - Basz�dj�l meg KDNP, s k�l�n Semj�n Zsolt...

Hmm F?leg amikor a hasad �gy percenk�nt szeretne kir�ndulni az a j� dolog mert p�r k�r fut�s ut�n nemhogy leizzadsz de m��g ezen fel�l gr�tisz,hogy nem tudsz majd p�r napig �lni meg am�gy az ojfinom amikor meg�zleled a s�sav finom buk�j�t hmmm. Ja �s egy�l �tcsokit az megfogja a fos�st mellesleg �n is ut�lom a kereszt�nyeket :) meg am�gy mind 1 hogy mit eszel �gy is kij�n bel?led sz�val �n nem szoktam foglalkozni vele egy�l amit j�nak l�tsz, �n ebben az esetben is gyrosszal t�m�m magam :P

Edited by MrMoundy, 12 April 2015 - 10:09 AM.

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Aha, "m�diaanyag �sszebark�csol�s�hoz", aham... Igen igen �n is szoktam "m�diaanyagot �sszebark�csolni"... :D

kem__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Togo likes this

San99

San99

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 posts

Igen, olvastam, Houruck.

Gondolom ezt a gy�gyszert�rakra �rtetted / vas�rnap nincs nyitva /, mert mivel kereskedelemben dolgozom �n speci�l �r�l�k, hogy nincs nyitva �s a " kedves v�s�rl�" ma a csal�dj�val van.

• Pocy likes this

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Ma levide�ztam egy "mech"-et  a mobiltelefonommal,  most t�lt�m fel "tecs?"-re.

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Paparazzi Pocy

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

B�ty�m megk�rt, hogy n�zzek ut�na a TeamSpeak szerver b?v�t�s lehet?s�geinek, mert �sszeolvadtak egy m�sik WoT csapattal �s �gy ~100 f?sre h�ztak. Eddig egy m�sik kiszolg�l�t haszn�ltak, de az bekrep�lt. Zavarna titeket, ha most ellepn�k a szervert?

Ut�nan�ztem a felt�teleknek. Az alap licenc 32 felhaszn�l�t enged, de kl�nok INGYENESEN k�rhetnek egy 2 (virtu�lis szerver) � 512 felhaszn�l�sat is. A k�relmeket egyes�vel b�r�lj�k el (15 munkanapos hat�rid?vel) �s ehhez a k�vetkez? felt�teleknek kell megfelelni:

• Rendelkezni kell egy meger?s�thet?, m?k�d?k�pes weboldallal ami egy saj�t domain n�v alatt fut �s van rajta k�z�ss�gi aktivit�s.
  • A weboldalon nem lehet "hozz�j�rul�s gy?jt�s" gomb, rekl�m, webshop vagy b�rmi ami �zleti tev�kenys�gre utal.
  • Ha azt gyan�tjuk, hogy a weboldal kiz�r�lag a licenc megszerz�se v�gett lett l�trehozva (pl.: kev�s regisztr�lt tag vagy k�z�ss�gi aktivit�s van) vagy, hogy a szolg�ltat�s viszontelad�sa a c�l, a k�relmet elutas�tjuk. Kiz�r�lag olyan m�r l�tez? non-profit szervezetek (pl.: kl�nok) r�sz�re sz�l, aki k�pesek demonstr�lni 32 f?n�l nagyobb felhaszn�l�i limitet indokl� k�z�ss�gi aktivit�st.
  • Kell l�teznie egy az adott domain n�vvel m?k�d? kapcsolattart� e-mail c�mnek. Szem�lyes c�meket �s ingyenes szolg�ltat�kat (mint Gmail) nem fogadunk el.
  • Sz�ks�ges egy fix �s dedik�lt IP c�m amin fut majd a TeamSpeak szerver. Amennyiben az adott IP c�mre m�r �ll�tottunk ki enged�lyt, �gy a k�relem elutas�t�sra ker�l.

?k szerintem a fentiek k�z�l egyiknek sem nagyon tudnak megfelelni. Nektek van saj�t oldalatok, de nem egyedi domain alatt. Ezen am�gy k�nnyen tudn�k seg�teni, mert odaadhatom a hawken.hu domaint vagy regisztr�lhatok egyet nektek (term�szetesen ingyen) ha szeretn�tek. A technikai felt�teleknek megfelel a szerverem. Viszont nektek nincs 32+ tagotok, ami indokoln� a k�relmet.

Edited by Houruck, 13 April 2015 - 12:46 PM.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

�n nekem ?szint�n sz�lva van egy olyan �tletem m�r h�napok �ta, hogy be�zemeln�k egy itthoni egyk�rty�s p�c�t k�s�rletezget�si c�lokkal. Webserver, ftp server, TS server, HTPC ilyesmi. Csak azt�n nem lett bel?le semmi :D Pedig sulis �n�ll� projektnek is ilyesmit akartam, csak nem volt zs�m ilyen cuccokra. Na mindegy.
A l�nyeg, hogy el�g keveset esznek ezek a masin�k, sim�n lehetne nyomatni 24/7. De csak eddig jutottam az �tletel�ssel. Nem tudom, hogy pontosan hogyan lehetne megval�s�tani, hogy t�nyleg lehetne-e 24/7 nyomatni, stb stb. Viszont egy kisebb l�tsz�m� TS szerver, ami nek�nk AOH-soknak el�g lenne, kb 500 ft havonta, ha j�l l�ttam. Ha m�r 5 ember �sszedobja, akkor 100ft havonta / f?, semmis�g. 

Persze kb 99,9% az es�ly hogy ebb?l soha nem lesz semmi, �s meg sem tudn�m csin�lni :D

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Mi�rt akarsz p�nzt �ldozni r�, amikor �n ingyen adok nektek?

�s ez nem egy szappantart�, hanem egy komoly vas. :)

Szerk.: Mi lenne 500 Ft/h�?

Gerinek is volt egy hasonl� �tlete.

Te is DynDNS-el val�s�tan�d meg?

Edited by Houruck, 13 April 2015 - 12:45 PM.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Fingom sincs, t�nyleg csak �tletel�s szintj�n volt a dolog, nem is az�rt �rtam, hogy most azonnal megcsin�lom, csak �gy eszembe jutott :D 

...the Mech Lifchose me

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Tes�d�k nemzetk�zi kl�nokkal k�per�ltak, vagy magyar k�z�ss�gbe olvadtak bele?

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Pocy: szerintem magyar, de csak gondolom, mivel rengeteg magyar j�t�kos is van abban a j�t�kban.

Szerintem a t�bbs�g nem tudja �s Houruck megeml�tettte, ez�rt le�rom:

Van egy Raspberry Pi-m, siker�lt rajta fel�ll�tani egy nginx szervert, GetSimple CMS nev? CMS-t, punBB-vel h�ly�skedtem, annak egy SQLite adatb�z�ssal volt  probl�m�ja, de hagytam a projectet, mert �jra itt van ez a f�rum. �lland� IP c�met dtDNS-sel szereztem (00geri20.darktech.org), azt t�mogatja a router. Ha kell, sz�vesen csin�lok bel?le valamit, hostolhatn�k TS szervert is (nem tudom, hogy elb�rn�-e, nem n�ztem ut�na), de az a WoT-os kl�n probl�m�j�t nem oldan� meg szerintem.

Houruck, honlapunk van, de rekl�m is van rajta, az sem nagyon felel �gy meg, de itt j�het sz�ba egy saj�t magunk �ltal hostolt honlap. M�g a 32 f? okoz probl�m�t, a t�bbi nem hinn�m hogy olyan nagy dolog lenne.

Edited by 00geri20, 13 April 2015 - 09:34 PM.

Starlis

Starlis

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 posts

H�nyan vagyunk �sszesen? �gy �rtve, hogy nem csak a kl�ntagok hanem �gy mindenki aki fel szokott j�rni TS-re. (Gerg? haverjai, Mongous-�k �s �gy tov�bb)

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

http://filmbirodalom...ovn8Y3QiOx29d0A

Sz�gyentelenek

K�telez?????????

Edited by Togo, 14 April 2015 - 07:54 AM.

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

11091350_10153282219414349_2138417456466

ennyyyiiiiiii

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Na, akkor postolgatok �n is mindenf�le h�lyes�get:

http://9gag.com/gag/aP4Qe6B

http://9gag.com/gag/ao0xdLw

+ Milyen id?n megy a f�rum? Gondolom 12-es �r�n (nincs 13, 14, stb. �ra), de ~9 perc a percbeli k�l�nbs�g?

++ A CA-s szerveren rengetegszer l�tok embereket j�tszani, mindig 0 csillagos a szerver. Most megn�ztem a honlappal, van ott 1-est?l 26-os szint?ig mindenf�le emberke, az �tlag MMR 1450. Nekik k�ne m�g nagyon az XP/HC, veszik �szre hogy soha nem �r v�get a meccs? Mi�rt szeretik annyira azt a szervert? :D

Edited by 00geri20, 14 April 2015 - 10:28 AM.

• Togo and Houruck like this

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

Egy�tal�n a hawken.hu-nak van l�togatotts�ga? Mert ha annyira kell nekik az a sokf?s ts akkor add nekik azt oda �s cs�. Meg ahogy eln�zem el�g r�g nem lett hozz� nyulva :P

Edited by MrMoundy, 14 April 2015 - 10:29 AM.

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

++ A CA-s szerveren rengetegszer l�tok embereket j�tszani, mindig 0 csillagos a szerver. Most megn�ztem a honlappal, van ott 1-est?l 26-os szint?ig mindenf�le emberke, az �tlag MMR 1450. Nekik k�ne m�g nagyon az XP/HC, veszik �szre hogy soha nem �r v�get a meccs? Mi�rt szeretik annyira azt a szervert? :D

Hallottam m�r panaszt kezd?t?l aki odat�vedt �s azt hitte egy rossz r�m�lomba cs�ppent, amikor �szrevette, hogy soha nem �r v�get. R�giek k�z�l viszont sokan szeretik valami�rt. Val�j�ban az�rt nincs id?- �s frag limit mert utolj�ra Fight Club miatt ezt �ll�tottam be, az�ta pedig nem m?k�dik az admin fel�let, ahol a szerver konfigur�ci�j�t piszk�lgathatom.

Egy�tal�n a hawken.hu-nak van l�togatotts�ga? Mert ha annyira kell nekik az a sokf?s ts akkor add nekik azt oda �s cs�. Meg ahogy eln�zem el�g r�g nem lett hozz� nyulva :P

A hawken.hu oldalon nincs semmi k�z�ss�gi �let, nem felelne meg a c�lnak.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Pocy: szerintem magyar, de csak gondolom, mivel rengeteg magyar j�t�kos is van abban a j�t�kban.

Szerintem a t�bbs�g nem tudja �s Houruck megeml�tettte, ez�rt le�rom:

Van egy Raspberry Pi-m, siker�lt rajta fel�ll�tani egy nginx szervert, GetSimple CMS nev? CMS-t, punBB-vel h�ly�skedtem, annak egy SQLite adatb�z�ssal volt  probl�m�ja, de hagytam a projectet, mert �jra itt van ez a f�rum. �lland� IP c�met dtDNS-sel szereztem (00geri20.darktech.org), azt t�mogatja a router. Ha kell, sz�vesen csin�lok bel?le valamit, hostolhatn�k TS szervert is (nem tudom, hogy elb�rn�-e, nem n�ztem ut�na), de az a WoT-os kl�n probl�m�j�t nem oldan� meg szerintem.

Houruck, honlapunk van, de rekl�m is van rajta, az sem nagyon felel �gy meg, de itt j�het sz�ba egy saj�t magunk �ltal hostolt honlap. M�g a 32 f? okoz probl�m�t, a t�bbi nem hinn�m hogy olyan nagy dolog lenne.

Nu, �n agyalok akkor mondjuk a HAWKEN.hu felp�rget�s�n. Els? sorban �rni k�ne r� egy �j cikket a Reloaded-r?l, �s az �j h�tt�rr?l.

(Vajon mennyibe ker�lhet nCore-on egy banner?) 

Mindegy is, megpr�b�lok kikunyizni staff-t�l egy kis hawken.hu rekl�mot az nCore f?oldal�ra,

egy 0 warnos Elite-rang�t�l csak nem veszik t�n rosz n�ven...

Edited by Pocy, 14 April 2015 - 08:26 PM.

• Togo likes this

San99

San99

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 posts

Rendezhetn�nk mi is egy hasonl�t :

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Rendezhetn�nk mi is egy hasonl�t :

Ezt a j�t�km�dot m�g BSB tagok tal�lt�k ki �s sokszor j�tszottuk Fight Club-ok alkalm�val.

Edited by Houruck, 14 April 2015 - 11:20 PM.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Ti hogy �lltok hozz� az ilyen j�t�k-el?tti ketrecb?l val� kisz�k�shez? �n most j�l felh�ztam magam rajta, armando siege-ben egyfolyt�ban ezt csin�lja... Igen, itt panaszkodok a f�rumon :D �n fogn�m a kl�n gar�zsajtaj�t, kiszedn�m, hozz�v�gn�m �gy a mechj�hez, hogy kirep�l a gar�zsb�l...

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Ti hogy �lltok hozz� az ilyen j�t�k-el?tti ketrecb?l val� kisz�k�shez? �n most j�l felh�ztam magam rajta, armando siege-ben egyfolyt�ban ezt csin�lja... Igen, itt panaszkodok a f�rumon :D �n fogn�m a kl�n gar�zsajtaj�t, kiszedn�m, hozz�v�gn�m �gy a mechj�hez, hogy kirep�l a gar�zsb�l...

A CRITICAL-ASSIST szerveren valami�rt nem voltak falak MA j�t�km�dban amikor utolj�ra j�tszottunk. Ilyenkor aki r�gt�n az elej�n egy Raidert vagy Scoutot v�laszt annak hatalmas el?nye van.

Igazad van, okkal tett�k oda. Tudom, hogy �t lehet m�szni ?ket (�s egy darabig nem is lesznek kijav�tva) �s ezeket kih�v�s megtal�lni, de rossz indulat� dolog vissza�lni vele. Ha ilyet teszel egy kl�n tagjak�nt, azzal az eg�sz kl�nt rossz helyzetbe hozod.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

�n nem a mechj�hez vern�m a gar�zsajt�t hanem ahhoz a h�lyaghoz ami a nyak�n a feje hely�t foglalja el. 

Edited by MrMoundy, 15 April 2015 - 03:56 AM.

igaborm

igaborm

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 posts

�n nem a mechj�hez vern�m a gar�zsajt�t hanem ahhoz a h�lyaghoz ami a nyak�n a feje hely�t foglalja el. 

Confirmed.

7 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users

Bing (1)