M�g B�zsi n�ni sem szereti szerencs�tlent :D
Posted 15 April 2015 - 08:33 AM
Posted 15 April 2015 - 09:16 AM
Posted 15 April 2015 - 10:45 AM
Posted 15 April 2015 - 11:13 AM
Posted 15 April 2015 - 12:29 PM
A KEPENJOS LENY�LTA AZ �TLETEM!!! ����RRRGH
Haljak meg, pont ugyanezt akartam �n is megcsin�lni, m�r vagy �ve. (Csak mindig a lustas�g gy?z) Van k�t pont ilyen egerem, amib?l egyet �t akarok festegetni, meg van egy Razer Deathadder ami jav�t�sra v�r (gombok, k�bel, lekopott fel�let �jrafest�se), �s pont az volt a terv, hogy az egyiket Hawkenesre csin�lom meg.. Mindegy az �n verzi�mon egy vil�g�t� Hawkenes H bet? lesz, ami sokkal men?bb. Mert vil�g�t. Bitches like vil�g�t� cuccok.
Ha j�l l�tom am�gy az egy Logitech G400s, j� kis eg�r, �rjatok kommentet a k�phez, vagy ossz�tok meg vagy b�rmit, ki lesz sorsolva :P
Edited by kemotox, 15 April 2015 - 12:29 PM.
I didn't choose the Mech Life...
...the Mech Life chose me
Posted 15 April 2015 - 08:08 PM
Ezt a j�t�km�dot m�g BSB tagok tal�lt�k ki �s sokszor j�tszottuk Fight Club-ok alkalm�val.
Ja, eml�kszem egyszer j�tszottam �n is, �s megtal�lhatatlan volt aki predatorral tolta.
Csak a lehetetlent �ri meg el�rni, minden m�s csak sz�rkes�g.
Posted 15 April 2015 - 08:53 PM
Amikor v�letlen�l meg�lsz valakit, amikor a p�ly�t fedezik fel...
Edited by 00geri20, 15 April 2015 - 08:53 PM.
- Houruck likes this
Posted 15 April 2015 - 09:53 PM
Ja, eml�kszem egyszer j�tszottam �n is, �s megtal�lhatatlan volt aki predatorral tolta.
Ezt akartam is �rni. A predator bevezet�se ut�n az volt az els? alkalom, hogy j�tszottuk �s m�g nem vett�k sz�m�t�sba. Az�ta ny�lv�n m�dos�tottunk a szab�lyokon. S?t, priv�t szerveren ki tudjuk hozz� kapcsolni a radart �s a jav�t� dr�nokat is.
- San99 likes this
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
United in Diversity, Divided by Zero
predators gonna predate
Posted 16 April 2015 - 05:25 AM
Mostan�ban unatkozok, gondolom t�l sok szabadid?m van :)
J� j�t�k �tlet? Planetside 2-vel nincs kedvem j�tszani, szerverek �sszevon�sa �ta m�r nem annyira tetszik, meg egy kicsit komolyabban veszem azt a j�t�kot. Star Conflict, War Thunder-�zni nem tudom r�venni magam most valami�rt, MechWarrior Online-nal is j�tszogatok n�ha, de az sem az igazi. Nincs norm�lis Minecraft szerver. Az Arma bonyorult. A Tribes: Ascend m�r majdnem j� lenne, csak az a j�t�k el�gg� hanyagolva van. A legjobb egy FPS j�t�k lenne.
Posted 16 April 2015 - 05:45 AM
�n a k�vetkez? szerverekkel tudok szolg�lni neked:
Minecraft, Insurgency, Warsow, Urban Terror, Quake 3 (OSP mod), UT3, UT4
Mechwarrior Online-t csak az�rt nem pr�b�ltam eddig, mert nem akartam megosztani a HAWKEN-re ir�nyul� figyelmemet, de �n sz�vesen j�tszan�k ezt is veled. Sz�gyen-szemre m�g sosem Tribes-oztram, abban is benne lenn�k.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 16 April 2015 - 06:28 AM
Insurgency-t, UT-t csak veletek j�tszan�k mostans�g, ott szerverrel szerencs�re nincs probl�ma, Minecraftban pedig nem nagyon tudok mit kezdeni egy szerverrel, ha nincs j�t�kos :D A MWO nem hasonl�t a Hawkenre, CSAK abban, hogy mech-es j�t�kok. Tribe-ozni meg h�t gyere :D
Posted 16 April 2015 - 06:36 AM
Insurgencyt r�g toltam, asszem j�hetne m�r egy kis insur....
Mostan�ban Path of �s Hawken, m�r ha a t�l�r�k v�gett a 4 �rai eb�d ut�n egyb?l el nem alszom.
Posted 16 April 2015 - 06:41 AM
Insurgency-t, UT-t csak veletek j�tszan�k mostans�g, ott szerverrel szerencs�re nincs probl�ma, Minecraftban pedig nem nagyon tudok mit kezdeni egy szerverrel, ha nincs j�t�kos :D A MWO nem hasonl�t a Hawkenre, CSAK abban, hogy mech-es j�t�kok. Tribe-ozni meg h�t gyere :D
Szerintem nem lenne neh�z Minecraft j�t�kosokat ker�tni.
Tiszt�ban vagyok vele, j�tszottam r�gi Mechwarrior j�t�kokkal. :)
Insurgencyt r�g toltam, asszem j�hetne m�r egy kis insur....
Mostan�ban Path of �s Hawken, m�r ha a t�l�r�k v�gett a 4 �rai eb�d ut�n egyb?l el nem alszom.
Most szombatra be�temezt�nk egy meccset, eml�kszel? :)
T?lem kezdhetj�k egy �r�val kor�bban, hogy Geri is tov�bb tudjon j�tszani.
�n is rohadt f�radt vagyok mostan�ban. �regsz�nk Pocy. :(
Edited by Houruck, 16 April 2015 - 06:44 AM.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 16 April 2015 - 06:43 AM
Ez a hozz�sz�l�s nincs is �m itt. Csak egy optikai csal�d�s. Ill�zi� csup�n. Ne is n�zz ide, mert csak d�rzs�lgetni fogod a szemedet �s az nem tesz j�t. Tess�k tov�bbmenni, na.
Edited by Houruck, 16 April 2015 - 06:45 AM.
- Togo, Pocy and Starlis like this
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 16 April 2015 - 09:55 AM
Ez a hozz�sz�l�s nincs is �m itt. Csak egy optikai csal�d�s. Ill�zi� csup�n. Ne is n�zz ide, mert csak d�rzs�lgetni fogod a szemedet �s az nem tesz j�t. Tess�k tov�bbmenni, na.
Jedi power activated
- Togo likes this
Posted 16 April 2015 - 10:08 AM
Posted 16 April 2015 - 10:58 PM
Posted 17 April 2015 - 05:04 AM
Kiknek is van Insurgency?
Geri,
Kemotox,
Togo, (Valamit mintha mondott volna a szombattal, hogy nem j� neki? nem eml�kszem...Togo? mi a st�tuszod?)
Whisper, (Tudj�tok ki az? Az a sr�c a m�ltb�l, aki mostans�g havonta egyszer j�n TS-re)
The F? Gro�en POCY b��jdzs�,
�s tal�n Starlisnak van m�g meg , vagy t�vedek?
Edited by Pocy, 17 April 2015 - 05:05 AM.
Posted 17 April 2015 - 05:13 AM
Posted 17 April 2015 - 05:22 AM
Whisper �pp a "Pestre k�lt�z�s" projektet nyomatja:P Egy mai Insurgenci�ban benne lenn�k, de szombat vas�rnap nem leszek itthon, h�tf?n igen, azt�n kedd-szerda megint nem.
Posted 17 April 2015 - 05:29 AM
Ma pedig �n nem �rek r�, Insert Coin k�zgy?l�sen leszek.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 17 April 2015 - 08:39 AM
Akartam k�sz�teni egy k�pet hawken.hu-ra, de oszt�n olyan j�l elj�tszottam vele, hogy komoly kis "fanart.felirat" lett bel?le :)
Edited by Pocy, 17 April 2015 - 08:39 AM.
- Togo and San99 like this
Posted 17 April 2015 - 02:54 PM
Posted 17 April 2015 - 02:56 PM
M�g miel�tt b�rki k�rdezn�, ez csak szimpla rajzolgat�s.
semmi val�s�galapja.
Posted 17 April 2015 - 10:35 PM
Ha elkezden�nk Minecraftozni (modos vagy sima), ki csatlakozna? J�het b�rki, ak�r nyugodtan "le is lehet alacsonyodni" :)
- Starlis likes this
Posted 18 April 2015 - 01:56 AM
Megt�rt�nt az Insurgency szerver friss�t�se. A jelsz�t TeamSpeaken elmondom.
Geri sz�lt, hogy ma este tud tov�bb maradni �s kezdhet�nk 20:00-kor.
Ha elkezden�nk Minecraftozni (modos vagy sima), ki csatlakozna? J�het b�rki, ak�r nyugodtan "le is lehet alacsonyodni" :)
�n futtattam vanilla �s moddolt szervert is �s az el?bbire szavazok.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 19 April 2015 - 01:40 AM
Bocsi sr�cok hogy tegnap hamar lel�ptem, de m�r terrorist�kat hallucin�ltam oda is, ahol nem is voltak.
Posted 19 April 2015 - 04:54 AM
kretekul assyeast - ZaVulong ut�n szabadon
Ezt a k�pet Houruck postolta a [CA] f�rumon, �s gyakorlatilag az eg�sz kl�njuk rajta van a k�pen, aki ismeri ?ket annak l�legzetel�ll�t�.
Benne van e k�pben a [CA] k�z�ss�g l�nyege, m�ltja, jelenje, s tagjai szem�lyis�gjegyei is visszak�sz�nnek.
Alul Fantus Longhorn Discover szem�veges patk�nya,
A fagyi "YUMMI" ikon a j�t�kb�l, a le�rhatatlan GOULASH.
Karnak nyuszi bal alul,
Houruck bal fel�l a temp�ra buzd�t� csatavez�r, mell�k�ll�sban t�rt�nelem tan�r.
Jobb alul BradersVal
�s m�g sorolhatn�m....
(csak azt nem tom houruck kis kedvenc merapl�je hol van )
Ja, a h�tt�rben az Houruck frig�ja, sz�lcsiszolt savesz (sav�ll�) tudj�tok, ezek vannak az euronics ban legh�tul, mert ahogy a kedves v�s�rl� halad, �gy n?nek az �rak, �s f�l�ton �ltal�ban meg�llunk.
Edited by Pocy, 19 April 2015 - 05:05 AM.
- San99 likes this
Posted 19 April 2015 - 05:01 AM
A k�p egy h?t?n l�that�, mellesleg ha j�l eml�kszem 4-en csin�lt�k egyszerre.
Posted 19 April 2015 - 08:59 AM
Posted 19 April 2015 - 09:01 AM
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 19 April 2015 - 10:16 AM
El�g sok vide�t n�zek, kikapcsol�d�s, angol tanul�s v�gett, l�ttam hogy j�tszanak ezzel a j�t�kkal, de a l�nyeg�t nagyon �gy �rzem, hogy nem kaptam meg :D Most el�g nagy idi�t�nak kell hogy n�zzetek, ha �rtitek amit le�rok (nagyon �gy �rzem, hogy nem tudok most fogalmazni). Egy�bk�nt t�mogatok majdnem minden ilyen h�lye j�t�kot, f? a v�ltozatoss�g!
N�zz�tek meg az �sszes vide�t, r�videk de lehet hogy �rt�kes inform�ci�t tartalmaznak:
https://www.youtube....t4Cm3XKq9xY-blM
Edited by 00geri20, 19 April 2015 - 10:29 AM.
Posted 19 April 2015 - 10:48 AM
R�m egyszer? a dolog: Mindenki l�thatatlan, �gy tudod kital�lni, hogy van az illet? akit le akarsz l?ni, hogy r�n�zel az ? k�perny?j�re :P
Posted 19 April 2015 - 10:58 AM
P�lda: GoldenEye 007 (Nintendo 64)
R�gi konzol j�t�kokat egy TV-n kellett j�tszani �s ezt �ltal�ban osztott k�perny?vel oldott�k meg. Ilyen esetben viszont sokan �tlestek az ellenf�l oldal�ra, hogy l�ss�k merre van �s mit csin�l. Ez a j�t�k pont ezt a szok�st teszi a f? mechanizmus�v� azzal, hogy k�nytelen vagy �gy tenni, hogy le tudd l?ni az am�gy l�thatatlan ellenfeleket.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Posted 19 April 2015 - 08:21 PM
Hmm... N64 pont van olyanom, majd megveszem �s letesztelem! :D
Am�gy nem tud valaki olyan programot ami a kontroller utasit�sait �t tudja "konvert�lni" billenty? parancsokra �s eg�r mozdulatokra?
Posted 19 April 2015 - 08:35 PM
Posted 19 April 2015 - 11:00 PM
Xpadder
M�s: Tudj�tok vannak az �j mech r�szek, Hon a neve. Na akinek m�g nincs meg, az hontalan.
Edited by kemotox, 19 April 2015 - 11:27 PM.
- Trigary and Houruck like this
Posted 20 April 2015 - 04:58 AM
Tegnap nagyon felboszantott az egerem, hawkenben mag�t�l dob�lta az EMP-t. (�rdekes , 3-b�l 2 betal�lt)
Nosza, daraboljunk fel egy patk�nyt, trancs�rozzuk sz�t a beleit.
Youtube nagy seg�ts�g volt, mert 3 nyavaj�s rejtett csavarra sosem j�ttem volna r�!
A s�r�lt mikrokapcsol� lecsupasz�tva, l�that� az �rintkez? p�r.
Kiker�l a s�r�lt contact, �gy nem bugol, csak nincs scroll buttonom.
Vagy valaki , tud egy olyan pillemp�tyot?
Posted 20 April 2015 - 05:25 AM
R�m egyszer? a dolog: Mindenki l�thatatlan, �gy tudod kital�lni, hogy van az illet? akit le akarsz l?ni, hogy r�n�zel az ? k�perny?j�re :P
A vide�b�l, amit ez el?tt linkelt�l meg�rtettem, csak azel?tt nem nagyon �rtettem a j�t�kot :D
Posted 20 April 2015 - 06:47 AM
V�gy egy p�r jap�n Omron mikrokapcsol�t Pocy, 500 ft. Most lusta vagyok megkeresni a cuccot de a Hardverapr� nev? apr�hirdet�ses oldalon �rul egy cs�v�.
Vagy esetleg.
Nagyon j� cucc, nekem ebb?l a sz�ri�b�l k�t egerem is van �s az �sszeset be akarom gy?jteni, nagyon szeretem.
Edited by kemotox, 20 April 2015 - 06:51 AM.
- Pocy likes this
11 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)