Jump to content

Photo

Arrows of Hungarians

AoH

• Please log in to reply
1349 replies to this topic

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Ki is tal�lta f�l a citromos s�rt? Phil Colins, vagy Freddie Mercury?

Csak a lehetetlent �ri meg el�rni, minden m�s csak sz�rkes�g.

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

A n�metek �s radler, azaz biciklis a neve. Olyan, mint egy j�, kicsit alkoholos limon�d�. :p

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

United in Diversity, Divided by Zero

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

predators gonna predate

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

�n ink�bb inn�k sprite-vodk�t. A s�r az s�r. Nem szeretem keverni.

Geri? Neked err?l mi a v�lem�nyed?

Edited by Pocy, 28 April 2015 - 06:13 PM.

• Togo and San99 like this

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

A f�ld �l?l�nyeinek csoportos�t�s�r�l vagy a s�r�kr?l?

• Houruck likes this

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Emberek! Ki az aki fel tud j�nni Pestre viszonylag egyszer?en, gyorsan? Egy h�nap �s j�n az �j Mad Max film, nem akarunk csapatni egy �sszn�pi moziz�st?

I didn't choose the Mech Life...

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Emberek! Ki az aki fel tud j�nni Pestre viszonylag egyszer?en, gyorsan? Egy h�nap �s j�n az �j Mad Max film, nem akarunk csapatni egy �sszn�pi moziz�st?

Nekem el�g k�nny? a dolgom. :)

• Pocy likes this

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Starlis

Starlis

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 posts

Lehet r�la sz� kemo.

ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Sziasztok!

San99 seg�ts�g�vel siker�lt �jra megtal�lnom magyar nyelv? f�rumot ahol van �let is (hawken.hu , �s egy m�sik nem igaz�n m?k�dik). Igaz�ndib�l csak ennyi lett volna.

• Pocy and San99 like this

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Szia, �dv �jra itt! 
A m�sik oldalunk az csak ideiglenesen m?k�d�tt, am�g nem volt ez a f�rum. L�ttam �rt�l oda is, nem rossz �tlet, hogy h�rezhetn�nk is n�ha :D 
Mostans�g ink�bb a szervereket fejlesztik, �s ezek miatt szoktak �gynevezett stressz tesztek lenni. Olyankor XP meg kredit szorz�val cs�b�tj�k az embereket, hogy min�l t�bben j�tszanak egyszerre, �s meg tudj�k figyelni, hogy hogyan b�rj�k a szerverek a strap�t. Volt nemr�g egy �j megvehet? mech kin�zet cucc, Hon a neve. El�g cs�ny�cska, de legal�bb �j :D
Ha lesz valami nagyobb v�ltoz�s, akkor �rok majd a honlapunkra. Figyelem majd Hawkenes facebookot is, ott is szoktak inf�kat elhinteni.

...the Mech Lifchose me

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

"�j" Ha j�l tudom, ezt tal�lt�k a m�r megl�v? dolgok k�z�tt, mint sok m�s fest�st �s �gy berakt�k a j�t�kba :D

Tudok �n is menni Pestre, V�cr�l vonattal k�nnyen el tudok jutni a nyugatiba.

Edited by 00geri20, 29 April 2015 - 05:33 AM.

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Szia, �dv �jra itt! 
A m�sik oldalunk az csak ideiglenesen m?k�d�tt, am�g nem volt ez a f�rum. L�ttam �rt�l oda is, nem rossz �tlet, hogy h�rezhetn�nk is n�ha :D 
Mostans�g ink�bb a szervereket fejlesztik, �s ezek miatt szoktak �gynevezett stressz tesztek lenni. Olyankor XP meg kredit szorz�val cs�b�tj�k az embereket, hogy min�l t�bben j�tszanak egyszerre, �s meg tudj�k figyelni, hogy hogyan b�rj�k a szerverek a strap�t. Volt nemr�g egy �j megvehet? mech kin�zet cucc, Hon a neve. El�g cs�ny�cska, de legal�bb �j :D
Ha lesz valami nagyobb v�ltoz�s, akkor �rok majd a honlapunkra. Figyelem majd Hawkenes facebookot is, ott is szoktak inf�kat elhinteni.

Lehet �rni a hawken.hu-ra is ha van kedved kemotox. R�szletek�rt �rj PM-et.

ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

�dv!

H�tha �rdekel m�g valakit: Van ez a j�t�k, amire Pocyval el�gg� r� vagyunk f�gg?dve, nevezetesen a Path of Exile. Ha szerett�tek a Diabl�t, akkor ez a ti j�t�kotok. Sokan csak "Az Igazi Diablo III"-k�nt emlegetik, szerintem nem hi�ba.
Jelenleg h�rom fejezetb?l �ll a j�t�k, �s hamarosan j�n a negyedik, sz�val egy hatalmas content patch el�be n�z�nk. Ennek lesz k�l�n b�t�ja, �s lehet r� jelentkezni, az al�bbi linken: https://www.pathofex...om/theawakening

�j helysz�nek, �j f?ellens�g, �j t�rgyak, var�zslatok. Nagyon v�r�s :P

Kemotox neked siker�lt bejutni az �j z�rt b�t�ba? Mikorra v�rhat� a kieg�sz�t? megjelen�se? K�sz�n�m az inf�kat.

ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts
Nem tudom mennyire hasznos de ha valaki be�ti a STRESSTESTXP sz�veget reedem code-nak (gondolom annak akiknek megjelent a log� a j�t�k men�j�ben) az kap 3napos 1,5*-os xp b�nuszt.

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Jogos, akik m�g mech-ek et maxolnak, a 3 napos pihi pont kap�ra j�n!

:thumbsup: F? pocak utas�t�s: Mindenki n�zzen Games of Thrones-t, mert az nagyon j�! :thumbsup:

210Dragons.png

Ne feledj�tek, h�tv�g�n Insurgency [CA] bar�tainkal!

Edited by Pocy, 29 April 2015 - 11:38 AM.

• Togo likes this

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Nekem el�g k�nny? a dolgom. :)

Valaki streamelje, �s twitch-en leszek  :pirate:
DOUBLEPOST! JEEEAH!

DOUBLE EDITED POST! DOUBLE JEEEAAHH!!!

Edited by Pocy, 29 April 2015 - 11:43 AM.

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

�dv!

Kemotox neked siker�lt bejutni az �j z�rt b�t�ba? Mikorra v�rhat� a kieg�sz�t? megjelen�se? K�sz�n�m az inf�kat.

Sajnos nem, pedig nagyon szeretn�k :D Eszm�letlen �jdons�gok vannak benne. Act 1-2-3-at kicsit �jratervezt�k, r�videbbek lettek. M�r nem kell egy adott helyen 3-4 szinten �tmenni, hanem mindenhol 1-2 van csak. Viszont Act4 azt mondj�k hosszabb, mint az el?tte l�v? h�rom egy�tt. Szerintem m�g j� 1-2 h�nap a megjelen�s. Mintha nyarat olvastam volna valahol (tal�n ny�r eleje), de nem biztos.

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Ha esetleg m�r j�v? h�tv�g�n is a f?v�rosban j�rtok, mindenk�pp l�togassatok meg itt:

pixelcon-flyer-final-JPG.png

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

N�zz�tek csak:

Image2_www.kepfeltoltes.hu_.png

200 a team balance bonus!

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

�ll�t�lag ezzel egyid?ben a nyer�s b�nusz�val is csin�ltak valamit.

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

B�r nem vagyok nagy Star Wars fan, t�lt�ttem le egy mese sorozatb�l -jobb h�j�n-SW Rebell, �s ez m�r a Disney sz�neiben k�sz�lt, ami meg is l�tszik rajta. Update-olva lett az er?, m�r most lehet vele diskur�lni, �s megmutatja a j�v?t. A f�nykard nagy ellenfele a f�nycs�zli. K�v�ncsian v�rom mivel lep m�g meg a Disney.

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

J� az a Rebels szerintem, kis k�nnyed mese, �n is tervezem majd n�zni :P Az meg, hogy nem k�veti 100%osan a filmeket, egy�ltal�n nem baj, s?t. Rengeteg film, k�preg�ny sz�letett m�r SW vil�gban, amikben rengeteg olyan dolog van, ami a filmekben nincs. Pl a j�v?bel�t�s er?s cucc. S?t, ami azt illeti az m�g az egyik filmben is volt. Mikor Luke elmegy a Dagobah rendszerbe, hogy megkeresse Yod�t, �s a mester mondja neki, hogy van egy testv�re. Luke megk�rdezi, hogy mit l�t m�g, �s Yoda mondja, hogy neh�z a j�v?t megmondani, mert folyton mozg�sban van. 
Sz�val nem felt�tlen�l a Disney "h�lyes�gei" az �j�t�sok. 

UI: A vukik viszont r�m h�ly�n n�znek ki ebben a sorozatban. Torzonborz sz?r�s iz�kb?l sz�p sima haj� iz�k lettek. Biztos valami j�f�le hajbalzsamot haszn�lnak :D

Edited by kemotox, 02 May 2015 - 12:39 AM.

• Houruck likes this

...the Mech Lifchose me

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

N_vtelen10_www.kepfeltoltes.hu_.png

Kabd be youtube!

• kemotox and MrMoundy like this

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

• Togo, Houruck and kemotox like this

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

��� k�rl�mp�s Lada, desz�p :D

...the Mech Lifchose me

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

H�� tudj�tok mit k�ne tolnunk? Jedi Academyt. Most �jra el?vettem �s �jra r� kellet d�bbennem, hogy az egyik legjobb j�t�k a vil�gon. Annyira de annyira j��. �s van hozz� ezeregy f�le mod. Nagyon kir�ly multiban, �s ha n�h�nyan vagyunk is t�k �lvezhet?, s?t, tal�n �gy a legjobban a kard p�rbajok, ha nem vagyunk sokan.

...the Mech Lifchose me

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

�n m�r �tl�tok a Jedik j�sz�nd�kkal �tsz?tt hazugs�gain!

Szerintem nem t�bbek l�z�t� terrorist�kn�l,

akik s�t�t maszlaggal mocskolj�k az igazi er?t, merth�t

gondoljatok csak bele, hisz Palpatin mestere volt az egyed�li , aki �letre tudta kelteni az �lettelent.

M�s k�rd�s, hogy a sith nagyurak el�g szerencs�tlen�l v�lasztottak tan�tv�nyokat.

Szerintem az eg�sz SW legnagyobb h?se Veder, mert meg�li azt az elmebeteg Palpatint.

tumblr_mq2zfvhkza1qhn875o1_1280_13745388

Dam tam tam dam ta tam dam ta tam.....

Edited by Pocy, 03 May 2015 - 08:24 PM.

• Houruck likes this

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

ScreenCheat, Jedi Academy, m�r csak j�tszani k�ne vel�k valamikor :)

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Szerintem az eg�sz SW legnagyobb h?se Veder, mert meg�li azt az elmebeteg Palpatint.

Azt is az�rt csin�lja, mert m�g van benne j�s�g, �s ahogy szenvedni l�tja a fi�t, eluralkodik rajta az Er? Vil�gos oldala:P
FOR THE REPUBLIC!

...the Mech Lifchose me

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

Emberek mi ez a hirtelen star wars ?r�let? Ok� l�ttam hogy lesz egy �jj film,�n is v�rom a star wars rebelsb?l is l�ttam p�r r�szt de csak a 7-dik epiz�dig tal�ltam meg ha valaki el linkeli a t�bbit is azt megk�sz�n�m. �gy belegondolva el�g j� az a star wars :D

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

�n mindig is cs�ptem, de annyira nem voltam belebuzulva, van egy haverom viszont, aki -saj�t szavaival �lve- "Star Wars buzi", na ? buz�tott be engem is :D Aj�nlott k�nyveket is, azokat is olvasom. Am�gy jah, az �j film nagyon durv�n fel�lesztette az SW hype-ot, most mindenkinek meg j�tt a kedve hozz� �jra.

Rengeteg sorozat, k�nyv, k�preg�ny is lesz, meg rem�lem j�t�kok is :P

Rebels let�lt�sr?l meg annyit, hogy google a bar�tod :P

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Boldog nemzetk�zi Star Wars napot!

Ha a t�nd�rmes�kbe ill? klis�ken t�l is megvizsg�ljuk a Jediket, akkor k�nny? �szrevenni, hogy val�ban ?k a rossz fi�k. Ha nem is feket�n-feh�ren �llunk hozz�, akkor is el�g sok kivetnival� tulajdons�guk van. K�zt�rsas�g ide vagy oda, a Jedik nem demokratikusak. Csak egy megfelel? adotts�gokkal sz�letett egy�n lehet a tagjuk. A Jedi tan�cs nem tartozik felel?ss�ggel senkinek (a szen�tusnak semmi hatalma sincs felett�k) �s m�gis rend?ri jogosults�gokat �lvez. Egy Jedi b�rkinek lev�ghatja a kez�t egy b�rban k�vetkezm�nyek n�lk�l, �s m�g megb�n�st sem tan�s�t. A doktr�na megk�veteli, hogy minden kor�bbi kapcsolatukat szak�ts�k meg, ne befoly�solja ?ket a bar�taik, szeretteik ir�nt �rzett �rzelmek. Ezek ut�n, hogy v�rhatjuk el, hogy egy idegennel empatikusak legyenek? Fiatal gyermekeket szak�tanak el a csal�djukt�l, hogy bel?l�k is �rzelmek n�lk�li gyilkol�g�pet faragjanak. Azt mondj�k, hogy a Sithek a "gonoszak", m�gis r�gt�n (t�rgyal�s n�lk�l) nekimegy a cs�sz�rnak Mace Windu, amikor leleplez?dik.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Igen ebben is van valami. Az er? meg ennek az eg�sz vall�snak az egyens�ly a l�nyege. T�k�letes harm�nia j� �s rossz k�z�tt. Ha m�r valamelyik sz�ls?s�g fel� billen a m�rleg nyelve, az m�r gond. Hisz a "j�" meg a "rossz" n�z?pont k�rd�se. Az egyetlen igaz �t, az egyens�ly a kett? k�z�tt. A jedik kb olyanok, mint a kereszteslovagok (rengeteg embert lem�sz�roltak a "j�" �rdek�ben), a sithek meg kb mint a terrorist�k, ugyanaz, csak m�s a k�r�t�s.
Pont ez�rt is van fasz�n kital�lva az SW vil�ga, nem olyan, mint a romantikus irodalom, hogy vannak a k�l�n�sen j�k, meg a k�l�n�sen rosszak, hanem sok az �tfed�s.

Ma van a "May the 4th be with you" holnap meg a "Revenge of the 5th" lesz :D

...the Mech Lifchose me

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

A klasszikus filmekben nem volt sok �tfed�s. A kiterjesztett univerzum viszont val�ban tov�bb bonyol�totta. A probl�ma csak az, hogy a Dinsney felv�s�rl�s �ta az a hivatalos �ll�spont, hogy minden kor�bbi m?, ami a filmekkel ellentmond nem kanonikus t�bb�.

Ami nagyon zavart az el?zm�ny filmekben, az a Jedik t�rekv�se az er? egyens�ly�ra. Amikor ezt v�gletesen fogt�k fel �s r�g nem hallottak az addigra m�r k�t f?s szekt�v� (egy mester �s egy tan�tv�ny) reduk�l�dott Sithekr?l. Yoda k�d�sen l�tta a j�v?t (milyen j� magyar�zat) de tudta, hogy Anakin hoz majd egyens�lyt. Mi�rt nem esett le nekik, hogy ez azt jelenti, hogy ? fogja el�rulni �s lem�sz�rolni ?ket, am�g bel?l�k is csak kett? marad? :D

• Pocy likes this

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Azt is az�rt csin�lja, mert m�g van benne j�s�g, �s ahogy szenvedni l�tja a fi�t, eluralkodik rajta az Er? Vil�gos oldala:P
FOR THE REPUBLIC!

Szerintem �pp a d�h uralkodik el rajta mert szenvedni l�tja a l�zat� szakad�r kis fatty�t!!!!

Edited by Pocy, 04 May 2015 - 06:14 AM.

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

A klasszikus filmekben nem volt sok �tfed�s. A kiterjesztett univerzum viszont val�ban tov�bb bonyol�totta. A probl�ma csak az, hogy a Dinsney felv�s�rl�s �ta az a hivatalos �ll�spont, hogy minden kor�bbi m?, ami a filmekkel ellentmond nem kanonikus t�bb�.

Ami nagyon zavart az el?zm�ny filmekben, az a Jedik t�rekv�se az er? egyens�ly�ra. Amikor ezt v�gletesen fogt�k fel �s r�g nem hallottak az addigra m�r k�t f?s szekt�v� (egy mester �s egy tan�tv�ny) reduk�l�dott Sithekr?l. Yoda k�d�sen l�tta a j�v?t (milyen j� magyar�zat) de tudta, hogy Anakin hoz majd egyens�lyt. Mi�rt nem esett le nekik, hogy ez azt jelenti, hogy ? fogja el�rulni �s lem�sz�rolni ?ket, am�g bel?l�k is csak kett? marad? :D

Szerintem Yoda s�t�tebb mint azt b�rki hinn� :D

Hell� SW fanok! �BRESZT?! Nem l�tezik a mikul�s!

Edited by Pocy, 04 May 2015 - 06:19 AM.

• Houruck likes this

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Tudt�tok , hogy Star Wars napja van ma?

http://www.starwars.com/may-the-4th

(triple post)

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Tudt�tok , hogy Star Wars napja van ma?

http://www.starwars.com/may-the-4th

(triple post)

�s �n ennek tisztelet�re GOG.COM le�razott egy rak�s SW j�t�kot!

http://www.gog.com/n...s_day_on_gogcom

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Boldog nemzetk�zi Star Wars napot!

Egy�ltal�n nincs ott ez a r�sz.

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

�n mindig is cs�ptem, de annyira nem voltam belebuzulva, van egy haverom viszont, aki -saj�t szavaival �lve- "Star Wars buzi", na ? buz�tott be engem is :D Aj�nlott k�nyveket is, azokat is olvasom. Am�gy jah, az �j film nagyon durv�n fel�lesztette az SW hype-ot, most mindenkinek meg j�tt a kedve hozz� �jra.

Rengeteg sorozat, k�nyv, k�preg�ny is lesz, meg rem�lem j�t�kok is :P

Rebels let�lt�sr?l meg annyit, hogy google a bar�tod :P

A let�lt�sr?l sz� sem esett,�n meg akarom n�zni a neten tudod mint yt-n a m�stert

Pocy

Pocy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Egy�ltal�n nincs ott ez a r�sz.

Esk�sz�m nem l�ttam, reggeli k�zben bemondta a r�di� :D

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users