Boldog sz�let�snapot Starlis !!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Edited by Togo, 15 July 2015 - 08:44 PM.
Boldog sz�let�snapot Starlis !!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Edited by Togo, 15 July 2015 - 08:44 PM.
Sziasztok! M�g egy felvet�sem lenne - j�tszhatn�nk Quake 3-at (b�r nem eml�kszem hogy Pocy-n �s rajtam k�v�l j�tszott volna k�z�letek b�rki is a CA-sokkal), el�g j�l sz�rakozok �n a lebeg? cuccos p�ly�kon DM m�dban (amikor a fegyvereket fel kell venni).
Ohl�l� :D Eszm�letlen j� itt kint. A D�m gy�ny�r? sz�p, a munkahelyen nagyon kedvesek vagyunk, Az egyik koll�g�t�l kaptunk is r�gi magyar 100 forintos pap�r p�nzt (gy?jti a p�nzeket) �s sokat is besz�lgett�nk vele (pontosan egyik nap 2 �r�t, ugyanis Windows dr�ga "j���� gyorsan" friss�tett). Mara meg is jegyezte, hogy milyen mosolyg�sak vagyunk, meg �r�lnek nek�nk (3-an vagyunk ott). A v�ros tele van �lettel, gy�ny�r? sz�p. Kicsit megf�ztam a l�gkondit�l, �gyhogy f�lek, a cs�szdaparkos terveimnek l?ttek :( Ma este pedig kil�togatunk a vil�gki�ll�t�sra. H�tv�g�n biztos feln�zek ts.re :D
Addig is tov�bbi sz�p napokat nektek !!! :D (A k�p m�g egy kis ut�munk�latot ig�nyel, fot�som kicsit ben�zte :D )
haliii mindenkineeek
Pocy augusztus 13 �n j�n haza 8 napara h�tv�g�re kellene valamit �sszehozni 16 ra �s �n is megyek ha tudok :)
Sziasztok! Lesz holnap, mint szombaton valami meccs?
�n sz�leimn�l leszek �s t�bbi CA tag is nyaral vagy elfoglalt.
Quake 3 szerveremet b�rmikor el tudom ind�tani.
Minecraft szervert az�ta sem t�koltam m�g �ssze, de Terriari�t v�gre felelep�tettem legal�bb!
Igaz azzal sem tudtam j�tszani a h�ten. :(
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
United in Diversity, Divided by Zero
predators gonna predate
A Minecraft szervert �n nem haszn�ln�m, most van egy j� szerver, amin j�tszok. A kl�n t�bbi Minecraftoz� tagj�nak tudtommal nem eredeti Minecraftjuk van, sz�val ?k sem venn�k ig�nybe a szervert.
A Minecraft szervert �n nem haszn�ln�m, most van egy j� szerver, amin j�tszok. A kl�n t�bbi Minecraftoz� tagj�nak tudtommal nem eredeti Minecraftjuk van, sz�val ?k sem venn�k ig�nybe a szervert.
Ezt sosem �rtettem, f?leg amikor m�g baromi olcs� indie j�t�k volt. Notch sok�ig egyed�l csin�lta �s az emberek sajn�lt�k azt a p�r eur�t arra a j�t�kra, amivel �lland�an j�tszanak.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
�n a b�ta eleje fel� szereztem be, az�ta is ugyan annyiba ker�l, eur�ban m�rve. Amikor nagyon olcs� j�t�k volt, akkor lehet hogy az emberek m�g nem szerett�k ennyire :D
Ezt sosem �rtettem, f?leg amikor m�g baromi olcs� indie j�t�k volt. Notch sok�ig egyed�l csin�lta �s az emberek sajn�lt�k azt a p�r eur�t arra a j�t�kra, amivel �lland�an j�tszanak.
�s mib?l gondolod, hogy �lland�an MC-z�nk? �n szem�ly szerint senkit?l nem hallottam m�g a kl�nb�l egy-k�t ember kiv�tel�vel, hogy j�tszana vele.
I didn't choose the Mech Life...
...the Mech Life chose me
nem gy?z�k betelni vele! :D
Edited by barcadani99, 19 July 2015 - 09:11 AM.
�s mib?l gondolod, hogy �lland�an MC-z�nk? �n szem�ly szerint senkit?l nem hallottam m�g a kl�nb�l egy-k�t ember kiv�tel�vel, hogy j�tszana vele.
Akinek lemmingje...
Sok embert ismerek, akik �lland�an j�tszottak vele. Van egy ismer?s�m aki szervert is futtat m�r, de anno nem volt hajland� megvenni. Nem tudom, hogy az�ta perk�lt-e, de k�tlem. �n nem csak akkor veszek meg egy j�t�kot, ha r�kattantam. Igaz, hogy dem�k manaps�g m�r nem divatosak, de erre val�k az ingyenes h�tv�g�k �s az a rengetek youtube vide� (tudom, az�rt az nem ugyanaz).
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Sziasztok! Szerintem m�r el�g r�gen j�tszottunk �gy el?re megbesz�lten egy�tt, mit sz�ln�tok egy keddi (28.) Quake 3 j�t�khoz? Szerintem nem lesz�nk valami sokan, sz�val sz�vesen l�tn�nk p�rat a CA-sok k�z�l is, �s Houruck, a szerveredet is k�lcs�n szeretn�nk k�rni (felt�ve, ha lesz ebb?l valami, most �gy n�z ki hogy m�g Whisper nev�ben is besz�lek). A j�t�k sz�momra ezekb?l a r�szekb?l �ll, de szerintem Houruck le�r�s�t k�rj�k ink�bb: Quake 3, 1.32-es friss�t�s �s OSP 1.03a
Hali! Gondolom Quake-b?l nem lesz semmi, de a szombati meccs meg lesz tartva?
M�r m�' ne lenne? �n is besz�llok sz�vesen!
�s igen, �n is szeretn�k v�gre j�tszani, sz�val v�rom m�r a szombatot!
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Sziasztok!
K�sz�ttetni szeretn�k egy Hawken-es p�l�t.
Meg van valakinek mint�ja / negat�vja / ? Gondolok itt els?sorban Houruck-ra :)
Fekete alapon feh�r minta.
�dv.
Tr�kk�s al��r�s Houruck :P
K�sz�ttetni szeretn�k egy Hawken-es p�l�t.
Meg van valakinek mint�ja / negat�vja / ? Gondolok itt els?sorban Houruck-ra :)
Fekete alapon feh�r minta.
A pil�t�ra gondolsz, ami az alap�rtelmezett avatar itt? Ha transzfer nyomott p�l�t szeretn�l, ahhoz j� egy nagy felbont�s� k�p amit weben tal�lsz, nem is felt�tlen kell vektoriz�lni.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Elind�tottam a Q3OSP szervert. Ha valakinek nincs meg a kliens �s a mod, akkor sz�ljon nekem. Ma este j�tszhatunk, b�r lehet kicsit k�s?n �rek haza. Keressetek CA TS szerveren.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Igazad lett Geri. :)
Ma Heroes of the Stormoztunk Vulong-al, r�g �lvezhett�k m�r a t�rsas�g�t de m�r �jra van internet kapcsolata.
Holnap lenne j� nekem, vagy h�tv�g�n. P�nteken sysadminday lesz.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
J�, az el?z? volt a 200. postom. Mindegy, a kedd az�rt lett volna j�, mert �ll�t�lag akkor r��r Whisper is, de nem nagyon l�ttam online. Van aki m�g j�tszana h�rm�nkon k�v�l?
Soha nem �rtan�k a saj�t, m�g m?k�d? hardveremnek. :(
Erre val� a Szitty�zium t�bor!
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Jajj err?l eszembe jutott egy r�gi t�rt�net. M�g r�ges-r�gen egy messzi-messzi galaxisban sokat Wowoztam mindenf�le gagyi magyar t�rt szervereken.(Szerettem volna eredetire menni, de nem volt r� p�nzem. Most hogy van, m�r nem tetszik a j�t�k :D Sz�pen �sszej�nnek a dolgok)
Minden szerd�n volt b�j�cska event rendezve: az admin elb�jt valahova, aki megtal�lta, kapott jutalmat. Na de egyszer elmaradt. Meg ut�na minden.
N�h�ny napig t�k nagy csend volt, semmi admin jelenl�t, azt�n v�g�l is f�rumon meg�rta, hogy mi a baj: Valami volt a g�ppel, ideges lett, beler�gott, de valami komolyabb bakancs volt rajta, �s kiss� behorpadt a g�p, s?t, m�g a viny�k is kaptak, amik persze j�l meg is d�gl�ttek. Ett?l m�g idegesebb lett, �s a monitort is sz�tverte :DD
�rdekes. Persze az a legk�rd�sesebb dolog az eg�szben, hogy mi�rt csin�l ilyet az ember, de ami sz�momra a legfur�bb, hogy ezt m�g le is �rta mindenkinek :D Ja �s az sem tiszta, hogy mi�rt volt bakancsban. Biztos f�zott.
Err?l �n sem hallottam m�g, pedig benne lenn�k.
V�gre volt egy kis id?m �s �sszeraktam egy vanilla Minecraft szervert. Gyertek ti is!
Vdragon viszont m�r tervez egy modpacket egy m�sikhoz. Azt�n m�g az is lehet, hogy egy harmadikat is ind�tok, ami Splatoon modot futtat.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Most nem tudok mit �rni, sz�val k�pzeljetek ide valami kedveset.
A p�ly�nak a seed-je el�g j� lett, mit ne mondjak. (Sziget, amin nincs/m�r nincs fa, de van l�!)
Most nem tudok mit �rni, sz�val k�pzeljetek ide valami kedveset.
A p�ly�nak a seed-je el�g j� lett, mit ne mondjak. (Sziget, amin nincs/m�r nincs fa, de van l�!)
Ja, true survival server. :D
A tengerbe dob, �s k�r�s-k�r�l nincs m�s csak v�z �s er?forr�s n�lk�li szigetek.
Felfedezt�nk j� messze egy kellemesebb szigetet, ami t�bb k�l�nb�z? biome hat�r�n van.
Majd odateleport�llak, ha �n is fent vagyok.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Tal�ltam egy kontinenst :D Csak p�rsz�z blokknyira �szakra a szigetekt?l haj�val. Ja �s leraktam egy egy csom� t�bl�t, a spawnszigetre p�r by Gary t�bl�t :D Nem ismerem a terveiteket, majd sz�vesen megismern�m azokat :)
Nincsenek egyel?re k�l�n�sebb terveink, csak egy visk�t �p�tett�nk, de m�r tartozik hozz� egy automatiz�lt csirke �l �s egy lovarda, valamint b�zamez?. �s tal�ltunk egy elhagyatott b�ny�t, amit ott tal�lt vas�ttal �sszek�t�ttnk a h�zik�nkkal. Vdragon az �nk�ntes ellen?r, aki mindent kritiz�l �s szebb� �p�t. :) Ja, meg Sparky �p�tett egy bar� v�z alatti bunkert.
K�sz�tek majd egy Google t�rk�pet, amin majd l�tni lehet az eg�sz szervert.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
Ezt �gy �rtettem, hogy kontinensen akartok-e lakni vagy szigeteken, egy f?bb h�z/h�zcsoport lenne vagy sz�tsz�rva �ln�nk egy p�rezerblokkos helyen?
UI: Innen szerintem csak �n fogok j�tszani, lehet, hogy nem ez a legjobb hely ennek a megbesz�l�s�re :D
Edited by 00geri20, 04 August 2015 - 03:45 AM.
Ezt �gy �rtettem, hogy kontinensen akartok-e lakni vagy szigeteken, egy f?bb h�z/h�zcsoport lenne vagy sz�tsz�rva �ln�nk egy p�rezerblokkos helyen?
UI: Innen szerintem csak �n fogok j�tszani, lehet, hogy nem ez a legjobb hely ennek a megbesz�l�s�re :D
Nem pr�b�ltam, hogy a szerver ellen?rzi-e a kliens val�dis�g�t. Tudom, hogy valaki csak emiatt nem j�nne. Pr�b�lj�tok ki k�rlek.
Knight of the Holy Tree
CRITICAL ASSIST
predators gonna predate
0 members, 10 guests, 0 anonymous users