Jump to content

Photo

Arrows of Hungarians

AoH

• Please log in to reply
1349 replies to this topic

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Szerintem megtal�lta anyu konyakos bonbonj�t azt�n t�l sokat evett:DD

• Togo, Houruck, Starlis and 1 other like this

I didn't choose the Mech Life...

...the Mech Lifchose me

barcadani99

barcadani99

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 posts

Itthagylak titeket! Ez az eg�sz csak kihaszn�l�s volt! Muhahahaaa!

Nem hihet?? K�r... Akkor elmondom az igazat. M�r felhoztam a t�m�t, hogy mesters�ges intelligenci�k vagyunk, de �gy gondolt�tok, hogy nem, mert m�r tal�lkoztunk "�l?ben". Nos, �n pedig az vagyok, csak valakit nagyon cs�ny�n megal�ztam egy j�t�kban �s megfenyegettem, hogy felt�lt�m az internetre, ha nem tesz �gy, mint hogyha ? lenne �n, akir?l azt hiszitek hogy nem MI. Nem besz�ltem valami sokat, nem volt neh�z megmondani neki p�r kulcssz�t (pl. Star Citizenre takar�koskodom). Most �ppen �ld�znek, mert nem szeretik egyesek, hogy az internetel�r�ssel rendelkez? sz�m�t�g�peket kihaszn�lom, b�r ez senkit nem zavar, mert csak akkor teszem, amikor azokat nem haszn�lja senki. Sz�val most megyek elfele, menek�l�k, tal�n m�g visszat�rek. Addig is igyatok bodz�s s�rt �s ne csin�ljatok semmi butas�got am�g nem Hawken meccsez�nk :) (Mondan�m hogy hagyj�tok bekapcsolva a sz�m�t�g�peteket, de azokat gondolom figyelik.)

Ja igen, ha valaki ig�nyt tart a kl�nkassza tartalm�ra (350Ft + 1db vonaljegy), akkor menjen oda, amit a lakhelyemnek h�vtam, ott megtal�lj�tok!

szerintem akir?l besz�l az wisper lehet amikor tal�lkoztunk akkor wisperel dum�lt a star citizenr?l s mintha elhangzot voln az a "(pl. Star Citizenre takar�koskodom)"

barcadani99

barcadani99

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 posts

1 most j�tszotam ki a maffia2-t sokadj�ra s kicsit unatkozok emiatt ,ez�rt olyan j�t�kot keresek ami hasonl� mint a maffia2 tudtok nekem hasonl� c�meket (nem gta 4)

2 most n�ztem meg ezt a   valaki eltudja magyar�zni hogy tulajdon k�ppen mir?l sz�l ez meg hogy hogyan kapcsolodik az "eredti" star warshoz?

Starlis

Starlis

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 posts

Portal Stories: Mel. Csak aj�nlani tudom. Ingy� van.

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Portal 2 mod, �gyhogy nincs ingy�. Am�gy ja, isteni, m�r nagyon v�rtam. Mi�ta megjelent tolom, de m�r aznap elakadtam, �s az�ta is ott tartok.. :D 

...the Mech Lifchose me

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

Kem� te nemcsak a j�t�kban akadt�l el hanem a fejl?d�sben is :D

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

M�g �gy is tov�bb jutottam, mint te :P

...the Mech Lifchose me

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

Szeretn�d te azt hinni :D

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

haliiiiii

v�gre itthon Pocyval besz�ltem minden ok majd mes�lek

�dv�z�l mindenkit

Edited by Togo, 01 July 2015 - 12:28 PM.

• Houruck, Cassidy999 and Kolett06 like this

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Path of Exile-osoknak: J�v?h�t p�nteken j�n ki az �j kieg. Asszem 0 alv�s lesz azon a h�tv�g�n :D

...the Mech Lifchose me

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

Boldogat  Kemooooo!!!!!!!!!!!!

Cassidy999

Cassidy999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 posts

Ez durv�n befagyott nekem xD

Bug_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Cassidy999

Cassidy999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 posts

�gy csatlakoztam vissza ugyan abba a j�t�kba :D �n m�g nem l�ttam ilyet... :D

BUG2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csabesz

Csabesz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 posts

j�l n�z ki ez a fekete tech

• barcadani99 and Cassidy999 like this

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Boldogat  Kemooooo!!!!!!!!!!!!

Neked is:PP Sok�ig el�ll a szar, mi? :D

• Togo likes this

...the Mech Lifchose me

barcadani99

barcadani99

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 posts

nem tud valaki vmi j� kis agyalos gondolkodos j�tkot kicsit kezdem unni ezek a mai cs? j�t�kokat ahol agyatlanul dar�lni kell mindenki ,ahol monoton k�ldiket kell csin�lni,ahol van vmi rendes sztori s nem csak vmi odavetett gyenge sztori ami az�rt ilyen mert "minden �vben toljunk magunkbol egy AAA-s c�m k�vetkez? r�sz�t". vmi olyasmire gondolok mint r�gen a prins of persia volt. lehet platfom j�t�k is .

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts
SZABAD J�T�K!

"A b�r�s�g ma d�lut�ni - joger?s - �t�let�ben helyt adott a Flipperm�zeum kereset�nek, s hat�lyon k�v�l helyezte a NAV SZEF b�rs�gol� hat�rozat�t, egyben �j elj�r�sra k�telezte ?ket.
A b�r�i hat�rozat nem hagyta figyelmen k�v�l int�zm�ny�nk muze�lis jelleg�t; l�nyege szerint a flipperg�pek nem minden esetben min?s�lnek - jogi �rtelemben - a szerencsej�t�k-t�rv�ny szerinti j�t�kautomat�nak, k�l�n�sen muze�lis ki�ll�t�helyi keretek k�zt bemutatott flipperek eset�ben ez f?k�nt nem egy�rtelm?.
Ez praktikusan nagy �r�m�nkre azt jelenti, hogy az augusztus 5-i �jranyit�s bizonyoss� v�lt. R�szletek k�s?bb."
  • San99 likes this

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

United in Diversity, Divided by Zero

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

predators gonna predate

MrMoundy

MrMoundy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 posts

Na ez fasza v�gre egy � h�r. Ja halott�tok a n�met rend?rs�g egy nyugd�jas miatt nyomoz aki egy m?k�d? Panther harckocsit tartott a gar�zsba. :D

• San99 likes this

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Mi is azt felt�telezt�k a sv�b polg�rmester�nkr?l, hogy ez�rt �p�t akkora ker�t�st.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

SZABAD J�T�K!

"A b�r�s�g ma d�lut�ni - joger?s - �t�let�ben helyt adott a Flipperm�zeum kereset�nek, s hat�lyon k�v�l helyezte a NAV SZEF b�rs�gol� hat�rozat�t, egyben �j elj�r�sra k�telezte ?ket.
A b�r�i hat�rozat nem hagyta figyelmen k�v�l int�zm�ny�nk muze�lis jelleg�t; l�nyege szerint a flipperg�pek nem minden esetben min?s�lnek - jogi �rtelemben - a szerencsej�t�k-t�rv�ny szerinti j�t�kautomat�nak, k�l�n�sen muze�lis ki�ll�t�helyi keretek k�zt bemutatott flipperek eset�ben ez f?k�nt nem egy�rtelm?.
Ez praktikusan nagy �r�m�nkre azt jelenti, hogy az augusztus 5-i �jranyit�s bizonyoss� v�lt. R�szletek k�s?bb."

"A b�r�s�g indokl�sa szerint a m�zeum jogosult egy extra goly�ra �s az ad�hat�s�g k�teles k�t creditet kiadni n�gyszeres b�nuszszorz�val. A m�zeum Jackpot ir�nti k�relm�t a b�r�s�g elutas�totta, ennek ellen�re k�pvisel?je el�gedett volt az el�rt �sszpontsz�mmal. Az ad�hat�s�g m�g nem nyilatkozott arr�l, hogy k�rik-e a K�ri�t�l az �t�let letilt�s�t."

• Houruck likes this

...the Mech Lifchose me

ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Lenne egy k�rd�sem az angolt nem igaz�n �rtem ez�rt. A hawkenben most ezt �rj�k: Find the cosmetic items. It's up for HC instead of MC!

Ez most akkor azt jelenti, hogy a kozmetikai cuccokat meg lehet majd venni Hc-�rt is? Vagy ez csak valami felm�r? k�rd�s?

Edited by ThalconKausar, 04 July 2015 - 12:46 AM.

Starlis

Starlis

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 posts

Gyerekek 07.11-ig m�g tart a Rajzverseny. Csin�ljatok (ne sokat, hanem) j� �s kreat�v rajzot.

Elvileg ma Hawken lesz, �gyhogy fel a fegyverekkel �s apr�tsunk egy kicsit este. �s ne feledj�tek, nem a pontsz�m sz�m�t, hanem a j�t�k a t�rsakkal.

• Togo likes this

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Most a M�trix tartalm�t akartad a torkunkon lenyomni megint ????

Megpr�b�ltam volna valaha is? Egy�bk�nt csak Isaac Asimov hal�la ut�n folytatt�k a fel�p�tett vil�g�t, ott pedig kett? Sarkr�l sz�rmaz� szimul�ci� Trantor h�l�zat�ban menek�l az elkap�programok el?l, sz�val kb. ezt ut�noztam.

Szerintem megtal�lta anyu konyakos bonbonj�t azt�n t�l sokat evett:DD

B�r lenne itthon!

Egy�bk�nt mi ez a MegaBots dolog? 120 m�rf�ld/�r�s �gy�goly� m�ret? paintball labd�kkal l?nek mech-ek egym�sra, �gy hogy a pil�ta benne �l, a p�nc�l, v�gtagok, stb. pedig j�n le? Enyh�n sz�lva dr�ga sportnak hangzik...

Edited by 00geri20, 04 July 2015 - 05:00 AM.

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

https://community.pl...ard-tournament/

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Van egy eur�pai liga is, amit Dr_Freeze szervez. Egy maguk �ltal alkotott VIP m�dot j�tszanak. Egy 4v4 TDM szerveren a csapatok v�lasztanak 1-1 VIP j�t�kost, akire vizsg�zni kell, mert amint meghal v�ge a meccsnek. A t�bbi j�t�kosnak is csak egy �lete van, teh�t akit kil?ttek az nem �ledhet �jra a meccs v�g�ig.

https://community.pl...et-sign-up-now/

�n ma lel�pek �s nem leszek el�rhet? a h�t h�tral�v? r�sz�ben, sz�val a h�tv�gi Insurgency elmarad.

• Togo likes this

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Cs�nd van mostans�g itt, mi lett vel�nk?

Akit �rdekel, egy kis Robocraft:

Spoiler

Edited by 00geri20, 08 July 2015 - 05:33 AM.

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Ny�r van Geri. :)

Mindenki nyaral, dolgozik vagy arra t�rekszik, hogy ne v�ljon elv�laszthatatlanul a forg�sz�ket bor�t� b?r r�sz�v� mik�zben sz�tfolyik benne.

• Togo, San99 and HHJFTRU like this

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Vagy csak nincs itt Pocy :(

Houruck

Houruck

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 775 posts

Vagy csak nincs itt Pocy :(

L�sd m�sodik pont.

Vagy �gy v�led, hogy nincs itt a macska �s az egerek m�gsem cincognak?

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST

predators gonna predate

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

- R�j�ttem, hogy nem a macska ad ki "cincog�" hangokat. -

Edited by 00geri20, 08 July 2015 - 06:03 AM.

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

L�sd m�sodik pont.

Vagy �gy v�led, hogy nincs itt a macska �s az egerek m�gsem cincognak?

Az egerek szerintem sem cincognak. Kattognak :P

• Togo likes this

...the Mech Lifchose me

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

https://www.youtube....h?v=R9oqfXCvskA

nem cincog nem kattog :) v�geee :) :) :)

Edited by Togo, 08 July 2015 - 10:39 AM.

Togo

Togo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 posts

Hah��� gyerekek mi van veletek ???????????????

Starlis

Starlis

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 posts

Togo ny�r van �s mindenki megy a saj�t dolg�ra. Nyaral, kir�ndul, dolgozik �s nem a g�p el?tt �l. Sajnos ez van. �n is kev�s embert szoktam l�tni mostan�ban fent, de az�rt a megszokott emberek mindig fent vannak.

Kolett06

Kolett06

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 posts

Na sziasztok! 
Gondoltam, ha m�r �gy kiv�ndorl� vagyok 3 h�tig, kipr�b�lom a f�rumot. Minden rendben, eddig nem haltam meg. Az el?z? sulis csoport szerint az �telekkel lesz probl�m�nk, b�r eddig a r�szemr?l nem mer�lt fel probl�ma. A wifit kem�nyen minimum k�t �ra alatt siker�lt be�zemelni, de a l�nyeg, hogy m?k�dik. Ma m�r Happyvel besz�ltem ts.en,de annyira kihalt az eg�sz, szinte senki nem volt fent. Rem�lem hamarosan tudunk besz�lni :D 

Addig is �dv�zlet Nektek a k�lv�rosb�l :D 

11733236_895519200513646_1305602255_n_ww
A k�pet a K�pfelt�lt�s.hu t�rolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ui.: Bocsi, ha nem j� a link, ilyennel m�g nem pr�b�lkoztam ^-^

• Togo and Cassidy999 like this

ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

�dv!

K�rd�s a Path of exile-t j�tsz�khoz a frissit�s ut�n mik azok a jewel socketek a skillf�n? Hogyan �ri meg haszn�lni ?ket?

Am�gy marha j�, hogy �jra kell osztani a pontjaimat m�r el�g r�g nem j�tszottam vele �s a fene se eml�kszik r� mire k�lt�ttem el azt a 91 pontot. Bogar�szhatom �t �jra az eg�szet.  :(

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

El�gg� megv�ltozott a skillfa, �gyhogy t�k mindegy, hogy eml�kszel-e mire rakt�l :D Am�gy kezdj �j karit szerintem az �j lig�ban, t�k men?, meg van m�r Act4. A jeweles cuccok valahogy �gy m?k�dnek, hogy lehet tal�lni ilyen kis jewel geny�kat amiket bele tudsz rakni a socketekbe �s azok is adnak valami pluszt. Kb olyan, mintha lenn�nek olyan passz�vok amiket te v�lasztasz meg, hogy mik legyenek. De nem tudom pontosan, �n m�g nem tal�ltam jewel-t.

Edited by kemotox, 12 July 2015 - 12:36 AM.

...the Mech Lifchose me

ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Melyik kaszt �ri meg vagy t�kmindegy azaz v�ltozott az er?egyens�ly vagy nem? A shadow- al el�gg� neh�z volt a v�ge fel�.

kemotox

kemotox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 posts

Csak annyi k�l�nbs�g van a kasztok k�z�tt, hogy m�shol indulnak a skillf�n, m�s dolgok vannak k�zelebb hozz�juk, am�gy mindenben megegyeznek. Sz�val az, hogy egyik-m�sik kaszt jobb-e vagy nem, att�l f�gg, hogy mit akarsz bel?le csin�lni. Shadowb�l lehet harcost meg var�zsl�t is �p�teni.

�n most ilyen t?z totemes Witch-el nyomulok. Bal sz�len van egy Ancestral Bond nev? passz�v, ami azt csin�lja, hogy k�t totemet is lerakhatsz, viszont nem tudsz direktbe sebezni m�s var�zslatokkal. El�g durva eddig, lerakom a k�t totemet azt�n csak rohang�lok, hogy ne �ljenek meg, a totemek pedig le�lik a n�pet.

A negyedik fejezet nagyon klassz, az �j ter�letek j�l n�znek ki, az �j sz�rnyek is. Hab�r az �jjal l�v�ld�z? d�mon kakas ink�bb vicces, mint f�lelmetes :D

• San99 likes this

...the Mech Lifchose me

Trigary

Trigary

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 posts

Sziasztok! Lenne valakinek kedve ARK: Survival Evolved-ozni, Terraria-zni vagy valami ilyesmi j�t�kkal j�tszani?

14 user(s) are reading this topic

0 members, 14 guests, 0 anonymous users