Hungarian Players - Magyar Játékosok
Posted June 15 2013 - 02:21 AM
Posted June 15 2013 - 09:41 AM
Megprobáltam utánna nézni de nem tudom mikor kezdtem. A recruittal kezdtem de amikor kimaxoltam akkor jött egy frissítés és az elöző eredményeimet nem írta fel a listára az új patch után. Eddig ragadtam a hawken-hez de a gépek amik tetszettek 25.-ik szintűek. A pingem és a netem sokszor borzalmas(állandóan). Ennek fényében nem tudom meddig játszok vele
Más melyik játék tipust szereted leginkább vagy váltogatsz DM,TDM,MA A siege-ben nem tudom mit kell pontosan csinálni.
Utolsó kérdés: Szerinted lesz valaha ebből nem open béta játék.
Edited by ThalconKausar, June 15 2013 - 09:41 AM.
Posted June 15 2013 - 01:20 PM
De addig sok ido van, szerintem jopar ujdonsag be fog kerulni.
En ezt a reapert szerettem meg nagyon, foleg amiota elertem a 25os szintet a sluggal igen komolyan irt tamadasi es gyorsasagi skillekre gyurva. Multkori csataban strafelve 2db rocketeer nehezsulyu mech ki sem tudott nyirni. Szepen kapdostam lefele oket. Kempelni es elfutni jol tudnak:D
Mondjuk en csak tdm-et jatszok. Szeretem a csapatos harcot, persze ritkasag amikor van osszedolgozas. Tobbsegeben az agymosott droid kategoria eleg gyakori szindroma(ergo ahanyan vagyunk annyi fele futnak)
Egyszer jatszottam deathmatch-et de nem fogott meg hogy 20 oldalrol kilohetnek:D
A tobbi jatekmod pedig nem vonz. Anno fokeppen a zombis jatekokban szerettem meg a csapatos taktika harcot, nomeg egy reaperrel fokent csapatban kell mozogni. Nem egy elsodleges tamado mech.
Mellesleg en a kezdo mechet nem toltam sokaig. Max 8-as szintig. Mihelyt lett elegendo penzem megvettem a reapert es azota azzal nyomulok.
Mostanaban az enginerre gyujtogetek. Jopofa csapattamogato kari ahogy gyogyitja a tarsait. Talan kesobb meg johet egy bruiser..
Posted June 15 2013 - 01:37 PM
De jo dolga van a recruitnak..
Mellesleg a reaper sajat skillje szerintem eleg vacak. Jobb lett volna mast berakni helyette.
Az viszont furcsa nekem hogy egyesek akar 4-500at is belem sebeznek sima lovesekkel vagy sharp 2 loves+egyedi skilljevel, esetleg hellfire missiles, en ha megszakadok akkorsem tudok ennyit, max aprokat csipkedek. Pedig mechbayben minden ki van maxolva offensere, a +5%sebzeses loszer egyseg is megvan amit a gepre lehet rapakolni. Mindegyikbol egyet. Offense, defense,stb..
Posted June 15 2013 - 01:44 PM
Bugokban pedig eleg bajos. Tegnap epp fentvoltam, jatek kozben nagyokat pislogtam hogy az epulet alol ahol tomor beton volt a plafon kilottek, uj korben pedig a hellfire raketakkal lottek belem aminek majd em halal volt a vege. Masik korben pedig lesebeztek, futkostam fedezeket talalni, egyszercsak a palya kozepen boostolva megakadtam a semmiben es kilottek. Ures volt az egesz map, sehol a kozelben se 1 oszlop, se 1 doboz, csak ugy megakadt es kilottek:D
Ra ferne mar egy nagy jatek karbantartas es par ujitas. Annak orulnek a legjobban ha a konnyu kategoriaju gepek nem volnanak ennyire legyengitve...
Jut eszembe, tudna valaki mellekelni nekem reaperhez egy jo fejlesztesi(build) skill tablazatot_
Kivancsi volnek hogy masok melyik skilleket reszesitik elonyben.
Posted June 15 2013 - 02:07 PM
Arcariel: Igen de mikor lesz belőle valami 2 év múlva, mi fogja a játékosokat a páyákon tartani az, hogy "free" . Kevés a pálya és a játékosok nagy része ismeri a pályákat. Ráadásul szinte minden pályát (TDM) 4 jól választott gép meg tud védeni ha összedolgoznak. Még valami mi lesz ha a csapatok fülesen is tudnak beszélni__.
Amúgy a reaperrel azért voltál jó mert a társaid is besegítetek Főleg sluggal (vagy szeretsz táborozni)
A fejlesztések átka gondolom. Sok sikert a Bruiser-hez
Posted June 15 2013 - 02:20 PM
Arcariel megint: tudtommal minden gépnek azonos a skill fája ( és azt is írták ,hogy sajnos ezek a dolgok nem nagyon változtatják az alap gép értékeit).
Posted June 16 2013 - 01:24 AM
ThalconKausar, on June 15 2013 - 09:41 AM, said:
Megprobáltam utánna nézni de nem tudom mikor kezdtem. A recruittal kezdtem de amikor kimaxoltam akkor jött egy frissítés és az elöző eredményeimet nem írta fel a listára az új patch után. Eddig ragadtam a hawken-hez de a gépek amik tetszettek 25.-ik szintűek. A pingem és a netem sokszor borzalmas(állandóan). Ennek fényében nem tudom meddig játszok vele
Más melyik játék tipust szereted leginkább vagy váltogatsz DM,TDM,MA A siege-ben nem tudom mit kell pontosan csinálni.
Utolsó kérdés: Szerinted lesz valaha ebből nem open béta játék.
UK szerveren is rossz a pinged_ Néha nekem is csinálja, de szerencsére nem olyan sűrűn. Nekem is a legtöbb mech-em már 25. szintű (amikkel igazán jó vagyok) de jó velük továbbra is játszani. Minden mech típust kipróbálok és megpróbálok rájuk hangolódni, elsajátítani a játékstílust amit megkövetelnek. Aztán a végén úgyis megunod ezt is, mint bármi más játékot
A sima Deathmatch mód uncsi már, a többit mind szeretem, leginkább én is a TDM-et, mert még ott okozza a legkisebb fejfájást az, ha rossz a csapatod. Szerintem a MA is jó, ha hozzáidomítom a harcmodorom, remek változatosságot jelent.
A Siege-nek annyi a lényege, hogy a két állomás egyikén energiát gyűjtesz, majd beviszed a bázisra, ahol egy gép felemel és leszívja (hehe) belőled. Ha elég energia gyűlik össze, elindul egy űrhajó ami lövi az ellenséget is, meg ha odaért, akkor a bázisukat is. Ha elindult valamelyik csapat hajója, meg kell szállni a többnyire középen lévő AA (Anti Air) nevű helyet és az szép lassan elintézi az ellenséges hajót. Vagy a birtoklásával megakadályozod, hogy az ellenség lője ki a te csapatod hajóját. A legfontosabb, hogy ilyenkor be kell menni az AA belsejébe, nem elég csak messziről lőni befelé, mert az a csapat birtokolja, akinek nagyobb létszámban vannak ott játékosai. Ennyi az egész. Itt a legnyomasztóbb, ha rossz a csapatod, mert akkor te sem sokat tudsz tenni.
Nem tudom az Open Betával kapcsolatban mi a hivatalos álláspont, de szerintem olyasmi lesz ez, mint a Minecraft, ami mindig valahol open beta marad és folyamatosan fejlesztik. Ha így lesz, sztem ez itt nem fog beválni, mert a Hawken jóval kevesebb játékelemből építkezik, rengeteg ember unja meg az egészet addig míg kijön egy új pálya, mech, játékmód, vagy akármi.
Posted June 16 2013 - 01:36 AM
Bar konnyen fordulnak de kozelrol is nehezen talalnak el strafet hasznalva.
Eleg sok dolgot kell javitani benne h kimenjen ez a jatek open beta statuszbol mint a mechwarrior. Legalabbis eszreveteleim szerint irto sok bug van benne. Es szerintem sok uj dolgot ki is kene talalni hogy a jatekos ne unja meg hamar.
Kerdes: minden jatekmodban ugyanannyi penzt es expet lehet szerezni_ Tehat pl tdm es dm-ben koronkent 100 zlotyi penzecske:D
Posted June 16 2013 - 03:38 AM
Arcariel Kerdes: minden jatekmodban ugyanannyi penzt es expet lehet szerezni_
röviden: szerintem nem
Posted June 16 2013 - 03:42 AM
Benedar köszönöm a részletes választ.
(uk-án is rossz a pingem de ha visszaolvasol megtudod miért, Horuckkal már kibeszéltük)
Posted June 16 2013 - 08:24 AM
Pontosan az erdekelne hogy melyik jatekmodban mennyi penzt lehet kapni_!
Csak arrol tudok hogy dm es tdmben atlagosan 100at, de a tobbit nem tudom. Na es az xp is erdekelne..
Posted June 16 2013 - 10:02 AM
Érdemben nem tudok nyilatkozni de az xp teljesítmény függő: melyik csapat nyert, mennyit öltél, mennyit segítetettél, stb.........
A játékmódokban ez is eltérhet mit pontoznak jobban. Nem mindegy, hogy tdm,dm stb....(missile assault-ban sokat számít pl. ki foglalja el a kilövő állást és tartja meg, egyáltalán nem biztos, hogy az fogja a legtöbb pontot kapni aki a legtöbbet ölte és az arányok is számítanak. Lásd tdm-ben a "gyógyító gépet".
Szerintem a Hawken Creditre"pénzre" is ugyanez igaz. (ha nem majd kiigazítanak).
Posted June 17 2013 - 10:03 AM
Igen, olyan 100 körül van az átlag HC amit kapsz, persze módosítja a teljesítményed. Ha első vagy a scoreboard-on, asszem 8 pengőt kapsz érte, úgyhogy jó esetben is 110-115 körül TDM-ben. Többinél nemtom.
Eddig eszembe se jutott valahogy, hogy ázsiai szervert is nézzek, mindig USA-UK között ugráltam
Arcariel - Én is láttam már érdekes dolgokat, legjobb volt, mikor javítás közben másodpercekig lőtt egy oszlop betonján keresztül egy arc a Reaperjével, messziről, jól láthatóan át a falon. Utána figyeltem hol áll a rangsorban, de ha csalt is, hát nem sokat segített rajta.
Update: Ha már itt tartunk, életem legijesztőbb játékosát a Facility pályán láttam TDM módban. Az nem csata volt, csak mészárlás... Valami 35 kill, 1 halál és 3-4 assist volt a mérlege a meccs végére. Az idő nagy részében egy technikus volt mögötte és hozzátartozik, hogy elég béna volt a csapatom is, meg én is. Közfelháborodást váltott ki a teljesítménye, sokan cseten szídták, páran mikrofonba, páran csalással vádolták, mire ő illendően elköszönt és lelépett. Utána már semmi sem volt a régi, érezni lehetett a tétovaságot mindenkiben
Edited by Benedar, June 17 2013 - 10:20 AM.
Posted June 18 2013 - 11:06 PM
Arcariel, on June 15 2013 - 01:37 PM, said:
De jo dolga van a recruitnak..
Mellesleg a reaper sajat skillje szerintem eleg vacak. Jobb lett volna mast berakni helyette.
Az viszont furcsa nekem hogy egyesek akar 4-500at is belem sebeznek sima lovesekkel vagy sharp 2 loves+egyedi skilljevel, esetleg hellfire missiles, en ha megszakadok akkorsem tudok ennyit, max aprokat csipkedek. Pedig mechbayben minden ki van maxolva offensere, a +5%sebzeses loszer egyseg is megvan amit a gepre lehet rapakolni. Mindegyikbol egyet. Offense, defense,stb..
Posted June 19 2013 - 04:26 AM
Én nagyon díjazom, hogy a szintlépések során csak ilyen minimális kis optimalizálásra van esély, így mindig többet fog érni a jó pilóta a régi pilótánál.
Posted June 19 2013 - 12:16 PM
Valami erdemlegesebbet kene kitalalniuk.
Kerdes: reaperre mi a legjobb tamado illetve vedekezo item_ Minigun turret, h.e charge granat, vagy detonator_
Supportban hologram, repair charge_ Vagy egyeb_
Amugy szerintem a movement tablazatban van a legtobb haszontalan skill. En az acceleration ratet es boost forward speedet pl nemtom mire hasznalni. Uldozni ritkan szoktam, mert ugyis a csapatai moge menekul ott meg halottnak a csok. Eleg annyi h jol strafeljen. De a strafegyorsasagot sem fejlesztettem ki mert hamarabb lemerul ha egyfolytaban strafelek es lovok. Jobbnak lattam tobb idejuleg strafelni es loni. Eddig bevalt.
Posted June 19 2013 - 12:22 PM
Movement: incr walk speed 3/3, increnergy unit capacity 2/2, incr thruster energy regen rate 3/3
Amint latod teletoltam jo sok sebzessel:D
De igy eszrevehetoen joval tobbet sebez mint ezelott mikor csak csipkedtem az ellenfeleket defes modban.
Ha tudsz jobb buildet szivesen kiprobalom de ez eddig nekem nagyon bevalt.
Posted June 19 2013 - 12:24 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users