HAWKEN servers are up and our latest minor update is live!
Forgot Password_ SUPPORT REDEEM CODE

Jump to content

Hungarian Players - Magyar Játékosok

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#101 Benedar

Benedar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • LocationHungary, Budapest

Posted June 15 2013 - 02:21 AM

Üdv! Hát legalább ingyenpénz, ha nem is sok :) Én a gamestarosól már lecsúsztam. Talán április végén, május elején kezdtem el játszani, öcsémmel meg egy haverommal, de én ragadtam hozzá leginkább a hawken-hez. Te_

#102 ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Full Members
  • PipPipPip
  • 84 posts
  • LocationHungary,Nyáregyháza

Posted June 15 2013 - 09:41 AM

Üdv!
Megprobáltam utánna nézni  de nem tudom mikor kezdtem. A recruittal kezdtem de amikor kimaxoltam akkor jött egy frissítés és az elöző eredményeimet nem írta fel a listára az új patch után. Eddig ragadtam a hawken-hez de a gépek amik tetszettek 25.-ik szintűek. A pingem és a netem sokszor borzalmas(állandóan). Ennek fényében nem tudom meddig játszok vele :mellow:  (csak pontot gyüjteni minek)
Más melyik játék tipust szereted leginkább vagy váltogatsz DM,TDM,MA  A siege-ben nem tudom mit kell pontosan csinálni.
Utolsó kérdés: Szerinted lesz valaha ebből nem open béta játék.

Edited by ThalconKausar, June 15 2013 - 09:41 AM.

#103 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 15 2013 - 01:20 PM

Ebbol is lesz ugyanugy mint a mechwarrior onlinebol, ha majd veglegesitik. Addig farigcsaljak ujdonsagokkal mig szerintuk tokeletes nem lesz.
De addig sok ido van, szerintem jopar ujdonsag be fog kerulni.
En ezt a reapert szerettem meg nagyon, foleg amiota elertem a 25os szintet a sluggal igen komolyan irt tamadasi es gyorsasagi skillekre gyurva. Multkori csataban strafelve 2db rocketeer nehezsulyu mech ki sem tudott nyirni. Szepen kapdostam lefele oket. Kempelni es elfutni jol tudnak:D
Mondjuk en csak tdm-et jatszok. Szeretem a csapatos harcot, persze ritkasag amikor van osszedolgozas. Tobbsegeben az agymosott droid kategoria eleg gyakori szindroma(ergo ahanyan vagyunk annyi fele futnak)
Egyszer jatszottam deathmatch-et de nem fogott meg hogy 20 oldalrol kilohetnek:D
A tobbi jatekmod pedig nem vonz. Anno fokeppen a zombis jatekokban szerettem meg a csapatos taktika harcot, nomeg egy reaperrel fokent csapatban kell mozogni. Nem egy elsodleges tamado mech.
Mellesleg en a kezdo mechet nem toltam sokaig. Max 8-as szintig. Mihelyt lett elegendo penzem megvettem a reapert es azota azzal nyomulok.
Mostanaban az enginerre gyujtogetek. Jopofa csapattamogato kari ahogy gyogyitja a tarsait. Talan kesobb meg johet egy bruiser..

#104 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 15 2013 - 01:37 PM

Viszont valami hutobordas megoldast igazan belerakhatnanak a jatekba mert folyton tulhevulok a nagy harcban:D
De jo dolga van a recruitnak..
Mellesleg a reaper sajat skillje szerintem eleg vacak. Jobb lett volna mast berakni helyette.
Az viszont furcsa nekem hogy egyesek akar 4-500at is belem sebeznek sima lovesekkel vagy sharp 2 loves+egyedi skilljevel, esetleg hellfire missiles, en ha megszakadok akkorsem tudok ennyit, max aprokat csipkedek. Pedig mechbayben minden ki van maxolva offensere, a +5%sebzeses loszer egyseg is megvan amit a gepre lehet rapakolni. Mindegyikbol egyet. Offense, defense,stb..

#105 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 15 2013 - 01:44 PM

Velemenyem szerint kene a jatekban egy nagyobb balansz mert a kozeli tamado assault gepeknek tobb eselyuk van nemcsak pancelzat teren, hanem nagyobbat is sebez.
Bugokban pedig eleg bajos. Tegnap epp fentvoltam, jatek kozben nagyokat pislogtam hogy az epulet alol ahol tomor beton volt a plafon kilottek, uj korben pedig a hellfire raketakkal lottek belem aminek majd em halal volt a vege. Masik korben pedig lesebeztek, futkostam fedezeket talalni, egyszercsak a palya kozepen boostolva megakadtam a semmiben es kilottek. Ures volt az egesz map, sehol a kozelben se 1 oszlop, se 1 doboz, csak ugy megakadt es kilottek:D
Ra ferne mar egy nagy jatek karbantartas es par ujitas. Annak orulnek a legjobban ha a konnyu kategoriaju gepek nem volnanak ennyire legyengitve...
Jut eszembe, tudna valaki mellekelni nekem reaperhez egy jo fejlesztesi(build) skill tablazatot_
Kivancsi volnek hogy masok melyik skilleket reszesitik elonyben.

#106 ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Full Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted June 15 2013 - 02:07 PM

Üdv!

Arcariel: Igen de mikor lesz belőle valami 2 év múlva, mi fogja a játékosokat a páyákon tartani az, hogy "free" . Kevés a pálya és a játékosok nagy része ismeri a pályákat.  Ráadásul szinte minden pályát (TDM) 4 jól választott gép meg tud védeni ha összedolgoznak. Még valami mi lesz ha a csapatok fülesen is tudnak beszélni__.
Amúgy a reaperrel azért voltál jó mert a társaid is besegítetek Főleg sluggal (vagy szeretsz táborozni) :) . Amúgy mikor én utoljára játszottam a sharpshoterrel sokkal gyorsabb volt. Most a reaperhez képest tetű lassú , akkor gondolom  a nehézgépek © még lassúbbak.
A fejlesztések átka gondolom. Sok sikert a Bruiser-hez :D .

#107 ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Full Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted June 15 2013 - 02:20 PM

Üdv!

Arcariel megint: tudtommal minden gépnek azonos a skill fája ( és azt is írták ,hogy sajnos ezek a dolgok nem nagyon változtatják az alap gép értékeit).

#108 Benedar

Benedar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted June 16 2013 - 01:24 AM

View PostThalconKausar, on June 15 2013 - 09:41 AM, said:

Üdv!
Megprobáltam utánna nézni  de nem tudom mikor kezdtem. A recruittal kezdtem de amikor kimaxoltam akkor jött egy frissítés és az elöző eredményeimet nem írta fel a listára az új patch után. Eddig ragadtam a hawken-hez de a gépek amik tetszettek 25.-ik szintűek. A pingem és a netem sokszor borzalmas(állandóan). Ennek fényében nem tudom meddig játszok vele :mellow:  (csak pontot gyüjteni minek)
Más melyik játék tipust szereted leginkább vagy váltogatsz DM,TDM,MA  A siege-ben nem tudom mit kell pontosan csinálni.
Utolsó kérdés: Szerinted lesz valaha ebből nem open béta játék.

UK szerveren is rossz a pinged_ Néha nekem is csinálja, de szerencsére nem olyan sűrűn. Nekem is a legtöbb mech-em már 25. szintű (amikkel igazán jó vagyok) de jó velük továbbra is játszani. Minden mech típust kipróbálok és megpróbálok rájuk hangolódni, elsajátítani a játékstílust amit megkövetelnek. Aztán a végén úgyis megunod ezt is, mint bármi más játékot :)

A sima Deathmatch mód uncsi már, a többit mind szeretem, leginkább én is a TDM-et, mert még ott okozza a legkisebb fejfájást az, ha rossz a csapatod. Szerintem a MA is jó, ha hozzáidomítom a harcmodorom, remek változatosságot jelent.

A Siege-nek annyi a lényege, hogy a két állomás egyikén energiát gyűjtesz, majd beviszed a bázisra, ahol egy gép felemel és leszívja (hehe) belőled. Ha elég energia gyűlik össze, elindul egy űrhajó ami lövi az ellenséget is, meg ha odaért, akkor a bázisukat is. Ha elindult valamelyik csapat hajója, meg kell szállni a többnyire középen lévő AA (Anti Air) nevű helyet és az szép lassan elintézi az ellenséges hajót. Vagy a birtoklásával megakadályozod, hogy az ellenség lője ki a te csapatod hajóját. A legfontosabb, hogy ilyenkor be kell menni az AA belsejébe, nem elég csak messziről lőni befelé, mert az a csapat birtokolja, akinek nagyobb létszámban vannak ott játékosai. Ennyi az egész. Itt a legnyomasztóbb, ha rossz a csapatod, mert akkor te sem sokat tudsz tenni.

Nem tudom az Open Betával kapcsolatban mi a hivatalos álláspont, de szerintem olyasmi lesz ez, mint a Minecraft, ami mindig valahol open beta marad és folyamatosan fejlesztik. Ha így lesz, sztem ez itt nem fog beválni, mert a Hawken jóval kevesebb játékelemből építkezik, rengeteg ember unja meg az egészet addig míg kijön egy új pálya, mech, játékmód, vagy akármi.

#109 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 16 2013 - 01:36 AM

A mechwarrior is ilyen. Egyebkent reaperrel konnyu korbetancolni a nehez mecheket ha le vannak bunkerolva :)
Bar konnyen fordulnak de kozelrol is nehezen talalnak el strafet hasznalva.
Eleg sok dolgot kell javitani benne h kimenjen ez a jatek open beta statuszbol mint a mechwarrior. Legalabbis eszreveteleim szerint irto sok bug van benne. Es szerintem sok uj dolgot ki is kene talalni hogy a jatekos ne unja meg hamar.
Kerdes: minden jatekmodban ugyanannyi penzt es expet lehet szerezni_ Tehat pl tdm es dm-ben koronkent 100 zlotyi penzecske:D

#110 ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Full Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted June 16 2013 - 03:38 AM

Üdv!

Arcariel Kerdes: minden jatekmodban ugyanannyi penzt es expet lehet szerezni_

röviden: szerintem nem

#111 ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Full Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted June 16 2013 - 03:42 AM

Üdv!

Benedar köszönöm a részletes választ.
(uk-án is rossz a pingem de ha visszaolvasol megtudod miért, Horuckkal már kibeszéltük)

#112 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 16 2013 - 08:24 AM

Szerintem asia a legjobb szerver. Altalaban kevesen vannak rajta igy pinggel sincs gond, es nincs ellepve uberhighprocheater 1skilles majmokkal, igy van eselye a gyengebb jatekosnak is osszecsapni ellenuk. Egyik szerofrissites alkalmabol ott dm-eztem es elegge tetszett, azota viszont par cimbora miatt uk-n tolom. Lehet majd visszanezek..
Pontosan az erdekelne hogy melyik jatekmodban mennyi penzt lehet kapni_!
Csak arrol tudok hogy dm es tdmben atlagosan 100at, de a tobbit nem tudom. Na es az xp is erdekelne..

#113 ThalconKausar

ThalconKausar

Advanced Member

• Full Members
  • PipPipPip
  • 84 posts

Posted June 16 2013 - 10:02 AM

Arcariel-nek
Érdemben nem tudok nyilatkozni de az xp teljesítmény függő: melyik csapat nyert, mennyit öltél, mennyit segítetettél, stb.........
A játékmódokban ez is eltérhet mit pontoznak jobban. Nem mindegy, hogy tdm,dm stb....(missile assault-ban sokat számít pl. ki foglalja el a kilövő állást és tartja meg, egyáltalán nem biztos, hogy az fogja a legtöbb pontot kapni aki a legtöbbet ölte és az arányok is számítanak. Lásd tdm-ben a "gyógyító gépet".
Szerintem a Hawken Creditre"pénzre" is ugyanez igaz. (ha nem majd kiigazítanak).

#114 Benedar

Benedar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted June 17 2013 - 10:03 AM

Igen, az XP az teljesítmény, meg mech függő is. Úgy vettem észre, hogy a legtöbbet Technician-el lehet gyűjteni, amitől gyorsan is fejlődik. Ha játszod vele a "technician szerepet", tehát ha negyed órán keresztül rohangálsz fel és alá és jó doktor módjára gyógyítod a csapattársaid, gyakran  3500+ XP gyűlik össze. Játékmódot illetően a DM és TDM a legkevésbé jövedelmező XP szempontjából, de rengeteget lehet gyűjteni MA módban rakéta-silók elfoglalásával, megtámadásával, megvédésével. Siege módban meg még többet, mert a bázisnál lecsapolt energia minden pontjáért XP-t kapsz és ezt még növelheted is optimalizálás során ("Increase Energy Unit Capacity" - a Movement tree-ről).

Igen, olyan 100 körül van az átlag HC amit kapsz, persze módosítja a teljesítményed. Ha első vagy a scoreboard-on, asszem 8 pengőt kapsz érte, úgyhogy jó esetben is 110-115 körül TDM-ben. Többinél nemtom.

Eddig eszembe se jutott valahogy, hogy ázsiai szervert is nézzek, mindig USA-UK között ugráltam :)

Arcariel - Én is láttam már érdekes dolgokat, legjobb volt, mikor javítás közben másodpercekig lőtt egy oszlop betonján keresztül egy arc a Reaperjével, messziről, jól láthatóan át a falon. Utána figyeltem hol áll a rangsorban, de ha csalt is, hát nem sokat segített rajta. ^_^

Update: Ha már itt tartunk, életem legijesztőbb játékosát a Facility pályán láttam TDM módban. Az nem csata volt, csak mészárlás... Valami 35 kill, 1 halál és 3-4 assist volt a mérlege a meccs végére. Az idő nagy részében egy technikus volt mögötte és hozzátartozik, hogy elég béna volt a csapatom is, meg én is. Közfelháborodást váltott ki a teljesítménye, sokan cseten szídták, páran mikrofonba, páran csalással vádolták, mire ő illendően elköszönt és lelépett. Utána már semmi sem volt a régi, érezni lehetett a tétovaságot mindenkiben :D

Edited by Benedar, June 17 2013 - 10:20 AM.

#115 Houruck

Houruck

Final Siege Boss

• Full Members
  • PipPipPip
  • 4,190 posts
  • LocationBudapest, Hungary (UTC+2)

Posted June 18 2013 - 11:06 PM

View PostArcariel, on June 15 2013 - 01:37 PM, said:

Viszont valami hutobordas megoldast igazan belerakhatnanak a jatekba mert folyton tulhevulok a nagy harcban:D
De jo dolga van a recruitnak..
Mellesleg a reaper sajat skillje szerintem eleg vacak. Jobb lett volna mast berakni helyette.
Az viszont furcsa nekem hogy egyesek akar 4-500at is belem sebeznek sima lovesekkel vagy sharp 2 loves+egyedi skilljevel, esetleg hellfire missiles, en ha megszakadok akkorsem tudok ennyit, max aprokat csipkedek. Pedig mechbayben minden ki van maxolva offensere, a +5%sebzeses loszer egyseg is megvan amit a gepre lehet rapakolni. Mindegyikbol egyet. Offense, defense,stb..
Kívánságod meghallgattatott. A tegnapi patch minden fegyver hőtermelését csökkentette, hogy igazoldjanak a megnövekedett páncélzathoz. Amúgy van egy countermeasure (sosem szoktam használni őket), ami szinte rögtön visszakapcsol, ha túlhevülsz. Offenzív fára jelenlegi állapotában TELJESEN FELESLEGES pontot osztani. Főleg mozgásra, és egy kevés a védekezésre menjen. Offenzív bónuszok észrevehetetlenül alacsonyak, míg a gyorsabb oldalazás jól tud jönni. Alpha strike képes szinte rögtön kinyírni téged. Ez azt jelenti, hogy az összes fegyverrel (beleértve a detonátort, vagy a H.E. gránátot) talál el egyszerre.

Knight of the Holy Tree

CRITICAL ASSIST
United in Diversity, Divided by Zero

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Spoiler

#116 Benedar

Benedar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted June 19 2013 - 04:26 AM

Szerintem nem felesleges az offenzív fára költeni! Úgy vettem észre, hogy kifejezetten számít még az a 0.48% plusz sebzés is, vagy ha 0.99%-kal gyorsabban lősz az elsődlegessel és így tovább. Nem beszélve az Increase Special Weapon Fire Rate-ről, ezek mind életmentőek lehetnek feszült helyzetekben. Persze, azt elismerem, hogy van köztük haszontalan, vagy hát vitatható fejlesztés is, mint a Reduce Shooting Radar Signature, ami valamennyit biztos segít egy SS-nek, vagy Reapernek, de igazából ők se kapnak semmi visszajelzést róla, hogy most azért maradtak életben, vagy öltek meg valakit, mert elköltöttek erre 2 pontot.
Én nagyon díjazom, hogy a szintlépések során csak ilyen minimális kis optimalizálásra van esély, így mindig többet fog érni a jó pilóta a régi pilótánál.

#117 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 19 2013 - 12:16 PM

Atneztem. Es az offense skilltabla pont ugyanannyi pontokat ad %-ban mint a defense. En epp ezert talaltam hasznosabbnak az erosebb sebzesre gyurni. Nem mindegy hogy meg bele kell lonod valakibe tobbet es elfut vagy pont ki tudod nyirni. Ezert tudok jol hentelji a mapokon. A tobb vedelem ilyen kis armorokon elegge haszontalannak bizonyult szamomra. Az mostani tobb armorponttal sem lehet jobb, es az h a hutest lejjebbtoltak emiatt de tobbet is kell bele loni..igy a hutes ugyanazon a szinten maradt szerintem.
Valami erdemlegesebbet kene kitalalniuk.
Kerdes: reaperre mi a legjobb tamado illetve vedekezo item_ Minigun turret, h.e charge granat, vagy detonator_
Supportban hologram, repair charge_ Vagy egyeb_

Amugy szerintem a movement tablazatban van a legtobb haszontalan skill. En az acceleration ratet es boost forward speedet pl nemtom mire hasznalni. Uldozni ritkan szoktam, mert ugyis a csapatai moge menekul ott meg halottnak a csok. Eleg annyi h jol strafeljen. De a strafegyorsasagot sem fejlesztettem ki mert hamarabb lemerul ha egyfolytaban strafelek es lovok. Jobbnak lattam tobb idejuleg strafelni es loni. Eddig bevalt.

#118 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 19 2013 - 12:22 PM

Reaperem fejlesztese: incr weapon fire damage3/3, incr primary weapon fire rate 3/3, incr item dmg 3/3, weapon heat reduction 3/3, incr spec weapon fire rate 1/1, incr bullet dmg 2/2, incr all dmg 1/1
Movement: incr walk speed 3/3, increnergy unit capacity 2/2, incr thruster energy regen rate 3/3
Amint latod teletoltam jo sok sebzessel:D
De igy eszrevehetoen joval tobbet sebez mint ezelott mikor csak csipkedtem az ellenfeleket defes modban.
Ha tudsz jobb buildet szivesen kiprobalom de ez eddig nekem nagyon bevalt.

#119 Arcariel

Arcariel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted June 19 2013 - 12:24 PM

Jaj kihagytam valamit. 1 pont van a defense tablazatban az incr dodge speed skillen.

#120 Benedar

Benedar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted June 19 2013 - 01:17 PM

Nekem így néz ki a reaper-em:
reaper.jpg

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users